• Bier van het moment

  herfstbokslide

  Grolsch herfstbok , 6,5%, Enschede

  Grolsch Rijke Herfstbok, karaktervol met stevig zacht zoete smaak. Aroma’s van kruiden, kaneel, rozijnen en een vleugje bosbes.

 • Onze topfles van dit moment

  hope

   Hope, Shiraz, Australie

  Hope Shiraz Reserve is afkomstig uit Australië en staat bekend als een krachtige rode wijn. De wijn rijpt op vaten van Amerikaans en Frans eiken. Kenmerkend is het sappige karakter met toetsen van cassis, bosbessen en eucalyptus.

 • De kerst komt er weer aan

 • Binnenkort in Sonnevanck

  • do
   23
   nov
   2017

   DonderdagSessie: Emma Ray Trio

   9:00 pm

   emmaray

   In 2012 verhuisde zangeres Emma Ray naar Bonaire op zoek naar verandering en vond er muziek. Het eiland bracht haar samen met bassist Pierre Dunker en toetsenist Jake Bricksail. Ze deelden samen diverse podia, waaronder het Bonaire Jazz Festival 2014, met Emma Ray als headliner. Terug in Nederland besloten ze als trio verder te gaan. Ze spelen bekende, pure muziek in een intieme setting. Op zoek naar nostalgie en muzikale vrijheid.

  • vr
   24
   nov
   2017

   Sonnevanck Swingt: SingeltjesClub

   9:30 pmDJ met vinyl

   1500919_10152267159591096_530481997_o

   Zoek je eigen plaat uit en maak het feestje!

  • za
   25
   nov
   2017

   Sonnevanck Swingt: Funk met Peren & Bahia Bounce

   10:00 pmFunky feestje

   6-funkmetperen

   Funk met Peren is een 11 mens band met meerdere vocalisten en een spetterende blazerssectie, op een fundament van een strak groovende no-nonsense ritmesectie: een "Big Funk Band".

   Dit is ook vele malen te zien geweest bij optredens op feesten en festivals door het land, lokale cafe’s, langs het strand en zelfs op radio en TV. Onder het motto Funk, Soul ‘and other Danceables’ wordt het publiek getrakteerd op aanstekelijk dansbare muziek waarbij geen middel geschuwd wordt om het publiek te overtuigen van het onverbiddelijke gelijk van "The Groove".

   De band is geen onbekende in de IJmond. Wisselingen zijn in de jaren beperkt gebleven maar onlangs is ze uitgebreid en bestaat nu uit Drums, Bas, Gitaar, Keys, 4 blazers en 3 zangeressen.

   Een optreden is vooral feestelijk en dansbaar, met inspiraties uit funk, soul, afro, latin, jazz en omstreken wordt een muzikaal en dansbaar feest gebouwd met nummers van onder andere Tower Of Power, Incognito, Stevie Wonder, Al Jarreau, EWF, Sly Stone ‘and much more of that funky stuff’. En in de pauze heerlijke beats van Bahia Bounce