Agenda

Event Information:

 • za
  07
  feb
  2015

  Different Cook

  10:00 pmHeerlijke, te gekke band!! Het dak er weer af!

  De band

  Different Cook is de band van producer / songwriter / arrangeur / toetsenist / zanger, Kees Koek. Buiten dat hij zijn medewerking heeft verleend op tal van cd producties van bekende en minder bekende Nederlanders, vindt hij het nog steeds helemaal te gek om lekker achter zijn toetsen te kruipen.

  Zijn voorliefde voor jazzy invloeden en improvisatie komt volledig tot zijn recht binnen Different Cook. Dit natuurlijk mede dankzij zijn medemuzikanten.

  Different Cook biedt een enorme diversiteit aan mogelijkheden, een soort 'stapelmethode' van collega's, van een ingetogen performance van Kees solo, zingend achter zijn toetsen, tot een grotere swingende formatie. En zelfs de mogelijkheid van een DJ, om een compleet avondvullend programma te bieden.

  Repertoire

  Het repertoire is daardoor bijna eindeloos, maar kwaliteit staat voorop. De wens van U, cliënt /opdrachtgever en van het publiek wordt scherp in de gaten gehouden, alsook de wens van Kees en de zijnen om louter goede muziek ten gehore te brengen. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever /cliënt komt het evenement dan tot stand.

  Het repertoire; Dance classics, soul, jazz, funk, disco, rhythm & blues mede ook door bijvoorbeeld de inzet van de fantastische vocalisten Brigitta Uiterwijk Winkel en Georgia van der Leden in de grotere bezetting van Different Cook.

  Van sterrenrestaurant, uw bruiloft, bedrijfsfeest, uw bijzondere verjaardag, uw afscheidsfeest of de grote eindexamenfuif, de jazz- strand, en buitenfestivals tot de grotere podia, overal komt Different Cook tot zijn recht.
  Zelfs in de tuin! (Alleen bij mooi weer, uiteraard.)

  De enorme ervaring van Kees Koek als bandleider, zorgt voor een professionele muzikaal verzorgde avond, toegespitst op uw bijzondere evenement.