Agenda

Event Information:

 • do
  29
  dec
  2016

  Sonnevanck Swingt: Singeltjesklubb

  8:30 pmTop 2000

  singeltjesklubb

  "Sonnevanck Top 2000 café.

  Bij Hotel Restaurant Sonnevanck in Wijk Aan Zee is het op 29 december tijd voor de Top 2000; de lijst der lijsten wordt tussen kerst en oud en nieuw op de radio uitgezonden en beluisterd en bekeken op televisie door miljoenen mensen. Het Top 2000 café in Hilversum is al dagen van te voren uitverkocht; reden om het gezelligste café van Wijk Aan Zee en omstreken om te toveren in het Sonnevanck Top 2000 café.

  "De Singeltjesklubb" verzorgd deze avond op een heel eigen manier de muziek; de bezoekers kunnen zelf hun favourite Top 2000 songs uitzoeken. Alle muziek die in de Top 2000 staat of heeft gestaan is aanwezig. Honderden vinyl singles, maxi singles en cd singles staan klaar in bakken om uitgezocht te worden. Bij de grootste hits zijn ook de clips te zien! Wilt u uw eigen meegenomen vinyl of cd laten horen? Ook dat is bij "De Singeltjesklubb" mogelijk!

  Waar kiest Wijk Aan Zee voor? Lekkere disco klassiekers? Een mooie Franse chanson? Super relaxte reggae? Rock @ Roll uit de 60's? Nederlandstalige toppers? Toch "Bohemian Rhapsody" of "Hotel California"? Alles is aanwezig, alles mag zelf uitgezocht worden en de PD (Plaatjes Draaier) laat het horen.

  Toegang gratis, aanvang vanaf 20.30 uur. Adres: Rijckert Aertszweg 2, Wijk Aan Zee.""