Agenda

Event Information:

 • vr
  02
  mrt
  2018

  Sonnevanck Swingt: The few members & Cocoa River

  21:00/24.002 bandjes!!

  Thefew&cocoa Wat doe je als je al tien jaar lang een band hebt met je beste vrienden maar je vriendin ook mee wil doen? Juist, dan begin je een nieuwe band!

  Ondertussen zijn we allemaal vrienden van elkaar geworden. We treden graag samen op. Onze genres overlappen elkaar. We spelen nummers van: Van Dik Hout, The Golden Earring, The Rolling Stones, U2, Bryan Adams, R.E.M., Eric Clapton, Jimi Hendrix, The Dire Straits, The Police en The Eagles. Maar ook wat nieuwer werk zoals Kings of Leon, Anouk, BlØf en Di-rect.

  The Few bestaat uit drummer Siego, bassist Martin, gitarist Victor en zanger/gitarist Damiano. Al tien jaar lang maken ze samen muziek en treden ze zo nu en dan op in en rond de Zaanstreek. Dit is alweer hun derde optreden in Sonnevanck!

   

  Cocoa River is nog geen jaar oud, maar bloed fanatiek! Dat is mede te danken aan de samenstelling van de band. Zangeres Kaylee en gitarist Damiano zijn een stelletje. Maar ook bassist Tames en gitariste Noor zijn aan elkaar verbonden door dezelfde achternaam; het zijn namelijk broer en zus. De drummer Tomas is de neutrale kracht achter de band. Hij zorgt voor ritme ;)