Driegangenmenu 19,59 p.p.


MENU

Aardappel-truffelsoep

Kipfilet
gevuld met tapenade van bospaddenstoelen,
omwikkeld met rauwe ham en truffeljus

Layertaart
Mousse van karamel, crémeux van banaan, amandelcake
en een bodem van melkchocolade

————–

KOKEN ALS EEN CHEF!
Geïnspireerd door een Sonnevanck-menukaartje uit 1959 (het driegangendiner ter gelegenheid van het Huwelijk van Hanny en Cor) hebben wij iets nieuws bedacht!

  • Driegangenmenu 19,59 p.p.
  • Garnituren inbegrepen
  • Zelf thuis op te warmen
  • Inclusief bereidingswijze
  • Te bestellen voor vrijdag, zaterdag of zondag
  • Bestellen voor deze dagen kan tot vrijdag 15:00 uur
  • Af te halen tussen 16:00 & 18:00 uur
  • Bel & bestel 0251-375300
  • Uit te breiden met wit en rood