Vacatures
Sonnevanck is altijd op zoek naar nieuwe talenten en vooral ‘mensenmensen’. Ben je op zoek naar een persoonlijk team met doorgroei-mogelijkheden en goede secundaire voorwaarden?
De volgende functies zijn beschikbaar om ingevuld te worden:
- Assistent restaurantmanager bediening 38 uur (vanaf 1 maart 2026) Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die beschikt over ervaring binnen het restaurantwezen. Je vindt het leuk om het verschil te maken voor onze gasten. Dit doe je door je flexibele houding, servicegerichtheid en enthousiasme. Je hebt passie voor bier, wijn, koffie en thee (of staat ervoor open om door ons te worden opgeleid). Teamspeler met leidinggevende capaciteiten. Wij betalen ruim boven CAO (vanaf 2900,-), er is ruimte voor externe opleidingen, vaste dagen vrij mogelijk.
- Medewerker bediening/Barista 3 dagen (overdag) Wij zijn op zoek naar een parttimer die ons team komt versterken. Minstens 3 dagen per week, vooral doordeweeks. Tijden van 8.00 tot ongeveer 15.00/16.00 uur. Het fijnst voor ons is iemand die wel al wat ervaring heeft in de horeca. Een wijk lopen, wat kennis of in ieder geval interesse in koffiezetten op baristaniveau. De rest kunnen wij jou leren. Kom erbij! Wij betalen lekker en je hebt hele fijne collega’s!
- Medewerker parttime Wij zijn op zoek naar een parttimer voor in ieder geval de zaterdag. Iemand met een klein beetje ervaring, maar die ook nog veel wil leren. Vanaf 16 jaar kun je bij ons aan de gang. Wij hebben een leuk, gezellig team. Start hier jouw horecacarrière?
- BBL-kok Wij zijn op zoek naar een enthousiaste BBL-kok, die bereid is om te leren en ons keukenteam komt versterken. Iemand met passie voor koken! Je helpt mee met de voorbereidingen en bereiding van gerechten voor onze gasten. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische, gastvrije omgeving vlakbij de zee. Ben jij de talentvolle kok in opleiding die wij zoeken?
- Afwasser( vanaf 14 december) Wij zijn per 14 december op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze spoelkeuken, 3 à 4 avonden per week. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van servies, bestek en keukengerei en zorgt ervoor dat alles weer klaar is voor gebruik. Wij bieden een gezellige werksfeer en een bovengemiddeld salaris. Werktijden van 15.00/16.00 uur totdat de spoelkeuken & keuken brandschoon is!
Kopje koffie doen?
Mail dan je CV met motivatie naar info@hotel-sonnevanck.nl
Met gastvrije groet,
Hidde en Ferry