Agenda

 • za
  03
  jan
  2015
  9:00 pmHeerlijke Rock & Roll

  De muziekstijl zit in de jaren 60 sfeer. Veel rock and roll met 
  een hoog swing gehalte.
  BLITZ speelt veel in de kroeg en op festivals.

  Blitz

 • vr
  09
  jan
  2015
  9:00 pmDampende blues

  Ze zijn geïnspireerd door de blues en rock&roll dat eind jaren '70 in en rondom de Amerikaanse steden Austin en Chicago gespeeld werd. Daarnaast benaderen ze het '70 jaren soul sound van de Chicago-blues door klassiekers te spelen van o.a. Magic Sam, Koko Taylor en Etta James. Maar ook meer hedendaagse artiesten als Carolyn Wonderland, The Paladins en Beth Hart komen bij ons aan bod. 

  sugar ray's

 • za
  10
  jan
  2015
  9:00 pm

  Vintageband de Whiskeymo’s laat het publiek op een verrassende wijze kennis maken met muziek uit het swingtijdperk van de jaren ’40-’50.

  De Bigbandsound wordt terug gebracht tot de basis en voorzien van driestemmige zangarrangementen waarbij ook de blaaspartijen uitdagend vocaal vertolkt worden. Zo ‘blazen’ de Whiskeymo’s de songs van o.a. Louis Jordan, The Mills Brothers, Willie Dixon, Andrew Sisters en The Moonglow weer nieuw leven in.

   Schermafbeelding 2014-12-08 om 21.21.44

 • vr
  16
  jan
  2015
  9:00 pmClassic rockpop

  The Explorers zijn een typische revival band, wier wortels liggen in de roaring sixties en seventies. Niet verwonderlijk dat hun repertoire zich vooral richt op de classic rock en pop uit die jaren. Er word veel gespeeld van Rolling Stones, The Beatles en Golden Earring maar ook Eric Clapton, Chuck Berry en Carl Perkins staan op het programma.

  de explorers

 • za
  17
  jan
  2015
  9:00 pmRock 'n Roll from the sixties

  Het repertoire van The RayBen Rockers bestaat uit pure rock and roll uit de jaren '60. Nummers van Chuck Berry, zoals C'est La Vie en Little Queenie. 

  rayben rockers

 • wo
  21
  jan
  2015
  8:30 pminschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3

 • vr
  23
  jan
  2015
  9:00 pmFeest vanaf de piano!

  Een te gekke pianoshow van Annemieke de Boer, vaste pianist bij booming,. Met heerlijke nummers en zang wordt het weer een feest in Sonnevanck! Tijdens het diner kunt u alvast uw aanvragen voorbereiden!

  Annemiek1

 • za
  24
  jan
  2015
  9:00 pmFlowerPower!
  The Usual Dogs brengt je de jaren zestig en zeventig. De tijd van beatmuziek, flower power, protestzangers, seksuele revolutie, piratenzenders, hotpants, plateauschoenen en afrokapsels.
  Roerige tijden met geweldige muziek. Mary Hopkin weet waar ze het over heeft: “Those Were the Days”

   
  The Usual Dogs zuigt je terug in die tijd met muziek van oa; the Animals, Bad Company, CCR, Herman Brood, Kinks, the Rolling Stones, Steppenwolf, the Who, Them, Neil Young...
   
  Rick Keller (drums)
  Ad van der Zwart (gitaar)
  Gerben samsom (zang)
  Johnny Mulder (gitaar)
  Ernst van Baak (bas)
 • vr
  30
  jan
  2015
  9:00 pm

  Drie doorgewinterde SALSEROS  spelen felle Descargas (Descargas betekent letterlijk: 'ontladingen'. Het zijn 'jam's' in de salsatraditie) uit de New Yorkse 70-er jaren Salsa Dura periode, maar ook uit Cuba. 

  Een Descarga bestaat vaak uit een eenvoudig thema, een koortje, een 'mambo-riff', een break en tussendoor virtuose soli. Muzikanten zetten in descargas hun beste beentje voor om 'te laten zien wat ze in huis hebben' maar tegelijkertijd moet een descarga een 'ijzeren goove' hebben. Muy bailable y con mucho sabor

  line up:

  Barbara Rana:         piano, vocals
  Humberto Albores:  bass, vocals
  Leticia Bal:             percussion, vocals

 • za
  31
  jan
  2015
  9:00 pm

  Sabiens Blender speelt zaterdag 31 januari op het podium van Sonnevanck. Deze band is geformeerd rond frontvrouw Sabien Jilesen.

  Zij kan als zangeres als geen ander een feestje bouwen en weer met hetzelfde gemak het publiek tot tranen toe beroeren met een repertoire, dat zich uitstrekt van soul, rock tot pop. Nummers van onder andere Rory Block, David Bowie, Amy Winehouse, James brown en Etta James passeren de revue, waarbij Sabien gesteund wordt door gitaristen Vincent Hiemstra (sologitaar) en Werner cornand (bas), slagwerk René Veerhuis en Jan Peter Bast op keyboard. 
 • vr
  06
  feb
  2015
  9:00 pmSpetterende korenavond!!!

  Op vrijdag 6 februari a.s. vindt er een bijzonder optreden plaats in hotel-restaurant Sonnevanck,
  Rijckert Aertszweg 2, 1949 BD Wijk aan Zee). Close harmony koor CLOSE2U en DE MEESTE STEMMEN verzorgen die avond een gevarieerd programma. CLOSE2U zingt prachtige close harmony liedjes en DE MEESTE STEMMEN zingen met veel enthousiasme vrolijke populaire klassiekers! Paul Bakker en Leo van der Leden verzorgen het pauze-intermezzo. 

 • za
  07
  feb
  2015
  10:00 pmHeerlijke, te gekke band!! Het dak er weer af!

  De band

  Different Cook is de band van producer / songwriter / arrangeur / toetsenist / zanger, Kees Koek. Buiten dat hij zijn medewerking heeft verleend op tal van cd producties van bekende en minder bekende Nederlanders, vindt hij het nog steeds helemaal te gek om lekker achter zijn toetsen te kruipen.

  Zijn voorliefde voor jazzy invloeden en improvisatie komt volledig tot zijn recht binnen Different Cook. Dit natuurlijk mede dankzij zijn medemuzikanten.

  Different Cook biedt een enorme diversiteit aan mogelijkheden, een soort 'stapelmethode' van collega's, van een ingetogen performance van Kees solo, zingend achter zijn toetsen, tot een grotere swingende formatie. En zelfs de mogelijkheid van een DJ, om een compleet avondvullend programma te bieden.

  Repertoire

  Het repertoire is daardoor bijna eindeloos, maar kwaliteit staat voorop. De wens van U, cliënt /opdrachtgever en van het publiek wordt scherp in de gaten gehouden, alsook de wens van Kees en de zijnen om louter goede muziek ten gehore te brengen. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever /cliënt komt het evenement dan tot stand.

  Het repertoire; Dance classics, soul, jazz, funk, disco, rhythm & blues mede ook door bijvoorbeeld de inzet van de fantastische vocalisten Brigitta Uiterwijk Winkel en Georgia van der Leden in de grotere bezetting van Different Cook.

  Van sterrenrestaurant, uw bruiloft, bedrijfsfeest, uw bijzondere verjaardag, uw afscheidsfeest of de grote eindexamenfuif, de jazz- strand, en buitenfestivals tot de grotere podia, overal komt Different Cook tot zijn recht.
  Zelfs in de tuin! (Alleen bij mooi weer, uiteraard.)

  De enorme ervaring van Kees Koek als bandleider, zorgt voor een professionele muzikaal verzorgde avond, toegespitst op uw bijzondere evenement.

 • vr
  13
  feb
  2015
  9:00 pmFeest rond de vleugel!

  Annemiek1

  Fantastische pianiste Annemieke de Boer, maakt er een prachtig optreden van. Verzoekjes zijn ook welkom!

 • za
  14
  feb
  2015
  9:00 pmSonnevanck's Bluesavond

  De Gethouse Bluesband staat garant voor dampende live optredens met aansprekende bluestraditionals. Met bluesrock, shuffle blues, jump blues en bluesballads uit de Mississippi delta, Texas en Chicago, weten Alex (alt sax), Daisy (zang), Ruud (gitaar), Dick (bas), Hans (tenor sax), Vincent (gitaar, bluesharp) en Henk (drums) het publiek te bespelen. Met hun spontane en energieke live geluid vertolken zij de blues op geheel eigen wijze.

  Sinds 2006 hebben zij al diverse grote Amsterdamse podia verrast; het publiek van Maloe Malo, het Bimhuis, de Badcuyp, café Hesp, café De Gooth en ook Desmet ging al gauw uit zijn en haar dak.

   

 • di
  17
  feb
  2015
  Start 19:00 uurHeerlijke speelavond met alle toppers uit de regio

  Backgammon281014a

 • wo
  18
  feb
  2015
  8:30 pminschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3

 • vr
  20
  feb
  2015
 • za
  21
  feb
  2015
  9:00 pmSoul & Funk & Disco

  Je hebt coverbands en coverbands.

  Toen de bandleden het repertoire van TBM samenstelden wisten ze 1 ding zeker : het moet anders dan bij de “gangbare” coverbands en het moet bovenal grooven……

  En grooven doet het.

  Maak kennis met een uitgelezen selectie van soul, funk en disconummers van de laatste 4 decennia.

  Juist deze tijdspanne maakt deze band toegankelijk voor een heel brede doelgroep. Van degenen  die een hit van de laatste tijd willen horen tot degenen die verliefd zijn op klassiekers uit het verleden. Niet het platgetreden repertoire, maar nét die ene topsong , nét die verrassende combinatie van twee in elkaar overlopende nummers of nét dat andere arrangement.

  En zo ontstaat voer voor muzikale fijnproevers ; van Earth wind and fire naar Pharell Williams en van The brothers Johnson via Jamiroquai naar Daft Punk.

  Met een basic maar zeer solide line up van drums, bas, gitaar, toetsen en zang wordt er van de muzikanten veel gevraagd om de vaak niet eenvoudige nummers te vertolken.

  Dat maakt de uitdaging des te leuker.

 • vr
  27
  feb
  2015
  9:00 pmFeest rond de vleugel!

  Annemiek1

 • za
  28
  feb
  2015
  10:00 pm

  Bio workmates 2 (1)

 • vr
  06
  mrt
  2015
  9:00 pmAvondje genieten!!!

  De Hot Club de Frank, dat is Hot Jazz, en nog veel meer! Nu eens keihard swingend, dan weer heerlijk relaxed. Swing, zigeunerjazz, bebop en klezmer. Virtuoos solowerk, prachtige vocalen en onverwachte arrangementen. Klassiekers en eigen werk. De band speelde vorig jaar voor de derde keer op het North Sea Jazz Festival en gaf eerder acte de presence op internationale festivals als het Montreux Jazz Festival.

  Hot Club de Frank maakte zeven cd’s

  • Heren van het circus (eigen beheer 1997) (heruitgegeven in 2002
   door SamSamMusic onder de naam Lords of the Circus)
  • Shine (SamSamMusic 2000)
  • Balz Pucino (SamSamMusic 2002)
  • Heel de band is favoriet (Munic Records 2003)
  • Op de bonnefooi (Munic Records 2004)
  • Swing de Paris (Chamsa Records, 2005)
  • Bella Ciao (Chamsa Records, 2009)

  Hot Club de Frank maakte in samenwerking met presentator Lex Lammen in opdracht van het Amsterdams fonds voor de kunst een muziektheatervoorstelling over Nederlandstalige jazzmuziek. Uit dit project kwam de cd Heel de band is favoriet voort. 

  Hot club de Frank speelde o.a. samen met: 
  The Rosenberg Trio, Fappy Lafertin, Sanny Day (Millers), Bart Suer (SFEQ), Tim Kliphuis, Boris van der Lek (o.a. Herman Broods Wild Romance, Tough Tenors), Robin Nolan, Mozes Rosenberg, Paulus Sheafer (Paulus Sheafer Gypsy Band), Oene van Geel (o.a.The Zapp String Quartet), Ray Kaart (Dutch Swing College Band), De Amsterdam Klezmerband en klezmerband Mazzeltov.

 • za
  07
  mrt
  2015
  9:00 pmShow!!

  MAMA DC heeft een originele sound met eigen werk die met world pop, rock, funk & soul mengt tot wat wordt genoemd een onvergetelijke muzikale reis en swingende show. 

  De muziek toont MAMA DC met pakkende dansnummers, intieme luistermuziek en lekker in het gehoor liggende popliedjes en stevige rock. MAMA DC doet het allemaal maar blijft stijlvast en zichzelf.

  De groep heeft in eigen beheer haar prima debuut-CD “Supernatural” gemaakt en zijn nu bezig met de volgende album. Twee songs van MAMA DC : Ley lo & Bapu zijn gebruikt in een US film productie War Boys en hun aller eerste muziek animatie clip was met veel lof ontvangen door internationale animatie/film festivals.

  Live staat MAMA DC als een huis met deze formatie van 6 musici, zoals recente optredens op festivals in Spanje, Dordrecht, Texel, Amsterdam (Paradiso), Amstelveen (P60) en Haarlem (Patronaat) hebben aangetoond. De band staat goed op grote podias zowel als op kleine podias, intiem & gezellig.

  De muziek van MAMA DC wordt beschreven: "als zwoel, groovy, sexy en mystiek”. De show is ervaren als dynamisch en verleidelijk. Zowel de zang als de instrumentale invullingen van gitaar, keys, samples, bas & ritme sectie geven hieraan vorm. Swingend, akoestisch, oosters en electronisch waar verschillende stijlen met gemak verweven worden.

  MAMA DC heeft een eigen sound gecreëerd. Muziek van nu, tijdloos en made to DANCE mis dit niet!!!

  Leoni Santander (bandleider & zang) die mede de oprichtster van de vermaarde wereldmuziek groep Bayuba Cante was, worden in deze formatie bijgestaan door ervaren musici die ieder hun sporen hebben achtergelaten in de Nederlandse & Internationale muziekscene. Celina Yebra Alvarez (bas/zang), Gil Lopez (gitaar/zang), Hajo Sanders (toetsen), Wobbe Visser (drums) en Emilie Cleuver (percussie/zang).

 • vr
  13
  mrt
  2015
  9:00 pmSonnevanck's night club

  THE STRONG AND SILENT TYPES Soulful Gypsy Swing www.strongandsilenttypes.com

  BEZETTING

  Sologitaar: John Ligthart Accordeon: Boris Nauta Ritmegitaar: Martien Peerdeman Contrabas: Marcel Snijders

  OVER THE STRONG AND SILENT TYPES

  Twee snoeistrakke akoestische gitaren, een scheurende accordeon en een rockende contrabas. Met als basis de swingende muziek van Django Reinhardt spelen The Strong and Silent Types een opwindende en soulvolle mix van Gypsy Swing, Zuid‐Amerikaanse Rumbaʼs & Bossaʼs en Franse musettes. Deze knappe mannen beleefden glorieuze momenten op podia in het binnen‐ en buitenland. Op tal van kleine evenementen tot grote festivals lieten ze het publiek in vervoering achter. Geen wonder dat deze band een vaste schare bewonderaars heeft!

  ACHTERGROND INFO

  In het Franse plaatsje Samois sûr Seine komen iedere zomer zigeunerjazz‐liefhebbers van over de hele wereld samen om hun muzikale held Django Reinhardt te gedenken. Gedurende een kleine week zijn de campings rondom Samois het domein van gitaristen, violisten, bassisten, accordeonisten en een enkele verdwaalde saxofonist. 24 uur per dag klinkt hier muziek!

  De helden van The Strong and Silent Types maken al een jaar of 10 deel uit van deze bonte verzameling kleurrijke figuren. Waar in beginsel het leeuwendeel van de week doorgebracht werd met het drinken van zoveel mogelijk kleine Franse biertjes en het lonken naar het enige meisje op de camping, verschoof het accent in latere jaren naar de gehele dag jammen met iedereen die een instrument bij zich had.

  Nog steeds wordt elke week aan de bar de discussie gevoerd wie er op een zeldzaam helder moment besloot de krachten te bundelen in The Strong and Silent Types. Feit is dat diegene een vooruitziende blik had: het bleek een uitstekend idee! 

 • za
  14
  mrt
  2015
  9:00 pmWhiskey rock & rollers

  Southern Train: de whiskey rock & rollers uit Haarlem...

  Southern Train is een oersterke bluesrockformatie uit Haarlem. Zij speelt repertoire van Lynyrd Skynyrd en andere Southern blues. Sinds september 2011 speelt de band in zijn huidige formatie.

  Southern Train heeft zich verdiept in ‘de blues uit het Zuiden’ en dan met name het repertoire van Lynyrd Skynyrd. De muziek is veelzijdig en gaat van strakke riffs naar vintage blues. Het is muziek die recht vanuit het hart komt. Dit is ook de manier waarop Southern Train haar muziek neerzet: gedreven, passie vol en vol overgave.

  Lynyrd Skynyrd kent iedereen van Sweet Home Alabama en Free Bird. Maar naast deze nummers maken de frisse, verrassende songs van de met name jaren '70 albums het tot een sferisch afwisselend, muzikaal uitdagend avondvullend programma met veel vette gitaarsolo's, stevige rock, laidback vintage blues, en eigenzinnige vocalen.

   

 • wo
  18
  mrt
  2015
  8:30 pminschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3

 • vr
  20
  mrt
  2015
  9:00 pmPasion!

  DelNorte-in-de-lift-11-1024x795klik hier voor impressie https://www.youtube.com/watch?v=l4299BlHubgNoorderlingen meteen wereldblik. Cumbia, son, musica mestiza: aanstekelijke muziek uit diverse windstreken. Als er één lijn zit in dit repertoire: pasión!‘

  Zanger gitarist Wim Verhoograakte reizend in de ban van Latijns-Amerika. Oefende z’n stem als koortenor, maar vond z’n liefde in wereldmuziek met menig rauw levenslied. Kees Wulffraat (bas & zang) verloor wilde haren als bassist in diverse new wave bandjes om ten slotte zijn antieke contrabas uit Bohemen te ontmoeten. Mattie Poels (piano, accordeon & charango) componeerde muziek voor onder meer kinder-radioprogramma’s, hoorspelen en TV. Maakt radio-wereldmuziekprogramma’s, betreedt ook schoolpodia en speelt in de kinder-popband ‘De Bende van 4’. Ap de Ree begon ooit als percussionist en schoolde zich om tot drummer omdat bar weinig bandjes op zoek waren naar een percussionist. Speelde o.a. bij Basic Scream, The Butler en de Gare Fanfare en is heden ten dage ook actief voor Chabliz. Alles komt samen in viermansformatie Del Norte!. Puur muziekplezier om op te dansen, of weg te zweven. Tot binnenkort!

 • za
  21
  mrt
  2015
  9:00 pmFeest!!

  Santana Hot Collective_72_HJP5101 copyDe Santana hot Collective

  De ‘Santana hot Collective’ is een groep muzikanten die de muziek van Santana een warm hart toedragen. Het initiatief voor de ‘Santana hot Collective’ is ontstaan voor het Woodstock festival in de Nozem & de Non, Heemskerk. Woodstock betekende voor Santana de grote doorbraak.

  Dit optreden van ‘Santana hot Collective’ is toen zo enthousiast ontvangen dat de leden besloten om hier mee door te gaan. Verzoeken voor optredens kwamen binnen en bij elk optreden is het publiek laaiend enthousiast; “Jeetje, als je je ogen dicht doet is het net echt...”.

  Het geluid van Santana laat zich het best omschrijven als Latin Rock; veel Zuid Amerikaanse ritmes van drums en percussie met mooie melodische gitaarlijnen. De ‘Santana hot Collective’ spelen de meeste grote hits en doen dit zo goed dat ze er elke keer weer een Latinfeestje van maken.

  De ‘Santana hot Collective’ zijn:

  • Vincent Hiemstra – gitaar

  • Wilco Hietbrink – vocalen.

  • Jan Peter Bast – Hammond/toetsen

  • Marc Huis in’t Veld - drums

  • Hans Schoone - Basgitaar

  • Chris Colleye – percussie

  • Alex Vrolijk – percussie 

 • vr
  27
  mrt
  2015
  9:00 pm

  Tons of Blues neemt je mee naar de bakermat van de bluesmuziek, de Mississippi-delta, de kroegen van New Orleans. Een avond lang laat de band je horen hoe veelzijdig en doorleefd de blues kan zijn.

  Alle uithoeken van de blues komen voorbij in bekende en minder bekende covers; van de halfakoestische sound van Taj Mahal, tot de jazzy blues van The Nightcats en dr. John. Ook de traditionele blues van giganten als Muddy Waters en Jr. Wells staat op het repertoire. En echt feest wordt het met de funkblues van Albert King en Popa Chubby.

   

   

   

  Tons of Blues bestaat uit zes ervaren muzikanten. Een groovy basis van bas en drums, toppartijen van piano, mondharmonica en gitaar, aan elkaar gesmolten door hammondorgel en zang. Dat zorgt voor een herkenbaar geluid dat past in een kleine kroeg, maar ook op een groot podium.

 • za
  28
  mrt
  2015
  9:00 pmjazz & soul

  Jazz 'n Soul. Fats Waller, Paul Simon, Stevie Wonder, Nora Jones, Macey Gray en vele anderen inspireren tot het spelen van swingende, jazzy, funky covers. Een warme, pittige stem; een diepe knorrende contrabas; shakers en een pulserende cajon; en een heldere gitaar geven de nummers een natuurlijk groovy geluid. Het trio is uitstekend geschikt voor terrassen, dobberende bootjes, recepties, openingen, landerige zondagmiddagen en bruine muziekcafe's. kortom geschikt voor uw intieme ambiance. 
  Fred Goudswaard: is de ondoorgrondelijke contrabassist bekend van het legendarische Johnny Menado en zijn combo; en van Grupo Son Risa. Fred waant zich opgeleid door het leven zelve: het is dus improviseren wat de klok slaat. Het spelen van zuidamerikaanse en caraibische muziek is zijn specialiteit, maar hij knalt ook een funk uit zijn dikke snaren.

 • vr
  03
  apr
  2015
  9:00 pmBluesduo

  THE MEN - UNPLUGGED

  NADAT ZE MEERDERE MALEN SAMEN HADDEN GESPEELD KWAM HET IDEE OM EEN SEMI AKOESTISCH DUO OP TE RICHTEN THE MEN - UNPLUGGED.

  (H)EERLIJKE BLUES MET AFWISSELENDE SOLO EN DUO NUMMERS.

  GERRIT VAN DER SPAAN

  AMSTERDAMMER IN HART EN NIEREN SPEELT SINDS Z’N 12E JAAR GITAAR. HEEFT IN DE JAREN 80 THE MEAN TOWN BLUES BAND OPGERICHT EN SPEELDE TOT VOOR KORT IN A CROSSROADS DEAL EN NOG STEEDS IN ZIJN EIGEN BAND DE BEAVERHUNT BLUES BAND.

  GEORGE REIJNDERS

  GEBOREN EN GETOGEN IN HOOFDDORP, SINDS 2005 HARMONICA SPELER EN MEDE ORGANISATOR VAN DE AMSTERDAM HARMONICA MEETUP GROUP

 • za
  04
  apr
  2015
  9:00 pmChicago blues...

  St. Louis Slim is een Rotterdamse band die zich richt op de authentieke Chicago sound uit de jaren 50 van de vorige eeuw. SLS bestaat uit 6 leden, waarbij opvalt dat het leeftijdsverschil tussen het jongste en oudste bandlid maar liefs 35 jaar bedraagt. De opnamen waren 14 april jl. in theater Biggelmee te Alblasserdam en de cd bevat 15 covers van uiteenlopende artiesten als Louis Jordan, Big Bill Broonzy, Jimmy Reed en Magic Sam.

 • vr
  10
  apr
  2015
  9:00 pm"Beatles tribute"
  Een akoestisch trio dat muziek van 'the Beatles' in een nieuw jasje speelt. De bezetting van het trio is zang, piano en akoestische basgitaar. Zoals gezegd spelen ze nummers van 'the Beatles' in een heel andere bezetting (zonder drums en gitaar, met piano) waardoor de muziek heel anders zal klinken maar desondanks herkenbaar zal zijn. Het bekende repertoire, uitgevoerd met een twist.

   De band bestaat uit Robbert Suilen (zang), Thijmen Schoute (piano) en Florean Kruijswijk Jansen (akoestische basgitaar). We hebben allemaal een conservatorium-geschoolde achtergrond, gespecialiseerd in Pop- en Jazzmuziek.

 • za
  11
  apr
  2015
  9:00 pm

  Over de band:

  The Robert Housefield Blues Fusion is een muzikantencollectief onder leiding van Remmert Velthuis, die zelf gitaar en vocals voor zijn rekening neemt.

  Het repertoire is voor de helft klassieke blues; songs van Albert Collins, Freddie King, BB King etc.

  De andere helft van de set bestaat uit vrije fusionsongs, naar aanleiding van bestaande en eigen thema's. Toegankelijke, funky, instrumentale nummers, met veel ruimte voor uitmuntende solisten op toetsen, soms sax, en uiteraard gitaar. Verkennen en ontmoeten staat centraal, de bezetting is elke keer anders. Vele geweldige muzikanten uit de Haarlemse/Amsterdamse muziekscene worden aangezocht om deel te nemen aan de muzikale reis. Een greep uit de bezettingen tot nu toe: Drums: Paul van Schaik, Nanning van der Hoop, Patrick Wiebers, Henk Punter. Bas: Jay-Tee Teterissa, Nana Effah-Bekoe, Celina Yebra Alvarez. Toetsen: Emerson Quiroz, Dion Groebe, Stormvogel. Sax: Ilia Lumbroso, Iman Spaargaren, Miklos Furst.

 • di
  14
  apr
  2015
  9:00 pmthema: "Linda Ronstadt"

  Unknown

 • wo
  15
  apr
  2015
  8:30 pmInschrijven via [email protected] of 0251-375300

  POPQUIZ_A3

 • vr
  17
  apr
  2015
  9:00 pmSonnevanck night club

  Mariëlle Tromp breekt midden jaren 80 door als zangeres van het Boulevard of  Broken Dreams Orkest. Na haar eerste muzikale ontmoeting met de in Nederland woonachtige Schotse gitarist/zanger Alan McLachlan tijdens de Winterparade in 2008 ontstond het idee om samen muziek te  maken. Het zou nog 3 jaar duren voordat de Amsterdamse zangeres Mariëlle Tromp en Alan McLachlan de handen ineen sloegen. 

  tromp en mc

 • za
  18
  apr
  2015
  9:00 pmFunk & soul party

  Funk met Peren is een 11 mens band met meerdere vocalisten en een spetterende blazerssectie, op een fundament van een strak groovende no-nonsense ritmesectie: een "Big Funk Band".

  6-funkmetperen

 • vr
  24
  apr
  2015
  9:00 pmBack to the fifties

  Jump Back - zanger, zangeres, 2 blazers en ritmesectie - put uit het beste wat de Rhythm & Soul te bieden heeft. Geen uitgekauwde jazz, maar drie sets lang meeslepende muziek uit de fifities waar je ademloos naar kunt luisteren of kunt dansen tot je naar adem snakt. Met een paar onverwoestbare klassiekers, hartverscheurende duetten, dansbare grooves en adrenalineverhogende jump & jive. Het beste medicijn tegen najaarsmoeheid, al zeggen we het zelf.

  jump back

 • za
  25
  apr
  2015
  9:00 pmDikke delta blues!!

  De blonde God gezegend met een donker bruine whiskystem en magic fingers op blues gitaar toerde in het hart van de Amerikaanse blues delta  . The Dutch King of blues speelde samen met Amerikaanse legenden als  Magic Slim, J.W. Williams  en John Primer.  Little boogie boy just give him a drum or a bass.. and he and his guitar will do the rest.

  Little Boogie Boy

 • vr
  01
  mei
  2015
  9:00 pmFeest rond de vleugel!

  Vleugel midden in de zaak en een te gekke pianiste erachter... Annemieke de Boer, vaste pianiste van Booming piano's, maakt er een te gekke show van!  Verzoekjes zijn ook welkom!

  Annemiek1

 • za
  02
  mei
  2015
  9:30 pmScandinavische folk

  De Amsterdamse band Solveig Sings heeft met haar Scandinavische zangeres en naamgeefster Solveig Borgen een sterkte troef in handen. Solveig Sings heeft een sterk repertoire van Scandinavische liederen gemixt met invloeden uit andere windstreken.

  solveig-borgen-sings_color2

 • vr
  08
  mei
  2015
  9:00 pmGipsy jazz

  Virtuositeit en branden met vuur, gypsy jazz voor de 21ste eeuw!

  reinier voet en pigalle44

 • za
  09
  mei
  2015
  9:30 pmblues

  Jumping, Rocking and Swinging Blues and Rhythm and Blues that will not make you sad and sorry for yourself!

  flat tire

 • zo
  10
  mei
  2015
  12:00 pmUitsluitend per resevering via: [email protected] of bel 0251-375300.

  Wij hebben moeders hoog in het vaandel staan en ze verdienen het eens grondig verwend te worden. En daarom hebben we speciaal voor Moederdag een ‘High Mam’ ontwikkeld.

  High Mam2015

 • vr
  15
  mei
  2015
  9:00 pm

  Marten Fischer en zijn band, een soort Nederlandse Jack Johnson die na support van niemand minder dan Coldplay, in de studio heeft gezeten om zijn eerste album op te nemen.

  marten fischer en band 2

 • za
  16
  mei
  2015
  9:00 pm

  Las Chicas del Barrio (y un Chico) spelen een mengeling van salsa, chacha, cumbia, son en bolero. Naast bekende songs als Aicha van Africando en Mi Cumbia van Eddy Palmieri hebben zij ook minder bekende nummers op hun repertoire van onder meer Albita en Richard Bona.

  las chicas del Barrio

 • wo
  20
  mei
  2015
  8:30 pmInschrijven via [email protected] of 0251-375300

  POPQUIZ_A3

 • vr
  22
  mei
  2015
  9:00 pmAmerican songbook & bleunote

  Het Thijmen Schoute Trio is een enthousiast jazzpiano trio dat zijn repertoire ontleent aan het American Songbook en de Blue Note-jaren ’60 met hier en daar eigen composities.

  thijmen schoute trio

 • za
  23
  mei
  2015
  9:00 pmrock and roll uit de jaren 60.

  Vier jongens met een voorliefde voor rock 'n roll die bekend staan om hun gezellige en verrassende liveshows.
  Voetjes van de vloer met Sixty Pound.

  sixtypound

 • vr
  29
  mei
  2015
  9:00 pmCaribische muziek

  een band die zich niet beperkt tot het traditionele cubaanse repertoire (de cubaanse son), maar dat combineert met andere muziek uit het caribisch gebied (merengue, cumbia, bachata enz.) en dat alles op een aangenaam geluidsniveau.

  son asi

 • za
  30
  mei
  2015
  9:00 pmSwingende & funkey blues

  De Spijkerblues speelt een veelzijdig en swingend blues repertoire. Swingende & ruige nummers, herkenbare boogie- & rock & roll tempo's, groovy ballads, ze worden alle met een funk randje gespeeld.

  spijkerblues

 • vr
  05
  jun
  2015
  9:00 pmDeltablues

  Long Lost Ponies is een deltabluesband, die lang vergeten bluesnummers met een lasso uit de vergetelheid haalt, ze naar eigen smaak opborstelt en ze in hun volle glorie op het publiek loslaat.

  long lost ponies

 • za
  06
  jun
  2015
  9:00 pmTessa & Arianne

  Laat je betoveren door de mysterieuze popliedjes van singer-songwriter Tessa Fillié. Met haar warme klank en de diepte in haar stem en spel neemt ze je mee in haar liedjes.

  Tessa Fillie¦ü Persfoto

  www.tessafillie.nl

   

 • vr
  12
  jun
  2015
  9:00 pmFeest rond de vleugel!!

  Vleugel midden in de zaak en een te gekke pianiste erachter... Annemieke de Boer, vaste pianiste van Booming piano's, maakt er een te gekke show van!  Verzoekjes zijn ook welkom!

  Annemiek1

 • za
  13
  jun
  2015
  9:00 pmSoul & Funk feest

  Haarlemse Funky Soulsation!
  Funk en Soul Band met eigenwijs 60's/70's repertoire, covers en eigen werk. Swingend groots. Betoverend klein.

  uncle sue

 • vr
  19
  jun
  2015
  9:00 pmSwingende Tex-Mex

  King Cake is een 4 man's formatie uit Noord holland. Naast bekende hits worden ook eigen nummers gebracht die allemaal overgoten worden met een TexMex-saus. Elk optreden staat garant voor een spetterende "King Cake Party"

  King-Cake

 • za
  20
  jun
  2015
  9:00 pm

  De Bloes Broers spelen de blues voor en jong en oud, zoals je het kent van de traditionals en alle blueshelden die er zijn, maar dan beter....

  de bloes broers

 • vr
  26
  jun
  2015
  9:00 pmFeest rond de vleugel!!

  Vleugel midden in de zaak en een te gekke pianiste erachter... Annemieke de Boer, vaste pianiste van Booming piano's, maakt er een te gekke show van!  Verzoekjes zijn ook welkom!

  Annemiek1

 • za
  27
  jun
  2015
  9:00 pmBritpop met aanstekelijke ritmes

  Lemon houdt van de Madchester sound uit de jaren negentig. Stone Roses, Happy Mondays, Primal Scream, Stereo MC's... De band omschrijft hun eigen geluid daarom graag als "Nedchester": groovy gitaarpop met dansbare ritmes. De band heeft een stevige live reputatie en speelde op vele festivals.

   

 • vr
  03
  jul
  2015
  9:00 pmDikke disco

  In de loop der jaren heeft LaRue zijn eigen stijl ontwikkeld qua
  mixen & platenkeuze. Wat zich laat kenmerken door een relaxte
  opbouw met deep funky jazzy sounds, om uiteindelijk helemaal
  uit je plaat te gaan op lekkere dansmuziek. Dit alles feilloos in
  elkaar gemixt en aangepast aan de sfeer van het moment.

  larue

 • za
  04
  jul
  2015
  9:00 pmBlues

  Blues Treat is afkomstig uit midden-Nederland en heeft de afgelopen jaren een gedegen live-reputatie opgebouwd. Naast optredens in cafe's en zalen is de band ook een gewilde act voor blues- en jazzfestivals in het hele land. Haar veelzijdig en swingend repertoire en de ruime aandacht voor het showelement. Zoals ze zelf zeggen: "It's party time"! Swing, blues, bop, boogie, swamp-rock.

  bluestreat

   

 • vr
  10
  jul
  2015
  9:00 pmDikke disco

  In de loop der jaren heeft LaRue zijn eigen stijl ontwikkeld qua
  mixen & platenkeuze. Wat zich laat kenmerken door een relaxte
  opbouw met deep funky jazzy sounds, om uiteindelijk helemaal
  uit je plaat te gaan op lekkere dansmuziek. Dit alles feilloos in
  elkaar gemixt en aangepast aan de sfeer van het moment.

  larue

 • za
  11
  jul
  2015
  9:00 pm opzwepende mix van rhythm & blues, West-Coastblues en swamp

  BlueSox krijgt bijna iedereen aan het swingen. Een kwestie van volhouden. En dat doet de band: drie flinke sets en uiteindelijk moet iedereen er aan geloven. BlueSox valt op door de muziekstijl: een opzwepende mix van West-Coastblues, swing en roots.

  bluesox

 • vr
  17
  jul
  2015
  9:00 pmDikke disco

  In de loop der jaren heeft LaRue zijn eigen stijl ontwikkeld qua
  mixen & platenkeuze. Wat zich laat kenmerken door een relaxte
  opbouw met deep funky jazzy sounds, om uiteindelijk helemaal
  uit je plaat te gaan op lekkere dansmuziek. Dit alles feilloos in
  elkaar gemixt en aangepast aan de sfeer van het moment.

  larue

 • za
  18
  jul
  2015
  9:30 pmsoul & jazz

  theskylab_10

  Chameli is een Nederlandse zangeres, pianiste en songwriter. Ze is studente aan het Conservatorium van Amsterdam. Chameli schrijft Engelstalige popmuziek met invloeden uit soul en jazz. Ze brengt zwoele zang en poëtische teksten samen met de urban-hiphopsound van o.a. The Diary of Alicia Keys, 'that old school joint' van Prince en de bluesy gevoeligheid van een plaat a la Continuum (John Mayer). Liedjes met de hele band worden afgewisseld met nummers die Chameli in haar eentje achter de piano zingt. Muziek voor wanneer je door een wereld loopt van gouden reflecties en fonkelende straatlichten in een palet van zwart na zonsondergang.

 • vr
  24
  jul
  2015
  9:00 pmDikke disco

  In de loop der jaren heeft LaRue zijn eigen stijl ontwikkeld qua
  mixen & platenkeuze. Wat zich laat kenmerken door een relaxte
  opbouw met deep funky jazzy sounds, om uiteindelijk helemaal
  uit je plaat te gaan op lekkere dansmuziek. Dit alles feilloos in
  elkaar gemixt en aangepast aan de sfeer van het moment.

  larue

 • za
  25
  jul
  2015
  9:30 pmFeest rond de vleugel!!!
 • vr
  31
  jul
  2015
  9:00 pmDikke disco

  In de loop der jaren heeft LaRue zijn eigen stijl ontwikkeld qua
  mixen & platenkeuze. Wat zich laat kenmerken door een relaxte
  opbouw met deep funky jazzy sounds, om uiteindelijk helemaal
  uit je plaat te gaan op lekkere dansmuziek. Dit alles feilloos in
  elkaar gemixt en aangepast aan de sfeer van het moment.

  larue

 • za
  01
  aug
  2015
  9:30 pmFeest rond de vleugel!!!
 • vr
  07
  aug
  2015
  9:30 pmHeerlijke disco tot in de late uurtjes
 • za
  08
  aug
  2015
  9:30 pmVrolijke pop & jazz

  A Day Like This speelt een breed repertoire akoestische pop- en lichte jazz. Rosann Aarsen, lead en Lisette Aarsen, backing, zorgen voor de prachtige, meestal tweestemmige, zangpartijen. Leon Walstra, gitaar, basgitaar en percussie en Marcel Honijk, gitaar, basgitaar en banjo, verzorgen de begeleiding waarbij zij regelmatig wisselen van instrumenten.

 • vr
  14
  aug
  2015
  9:30 pmHeerlijke ouwe disco
 • za
  15
  aug
  2015
  10:00 pmCovers uit de jaren 80 en 90
 • vr
  21
  aug
  2015
  9:30 pmLaatste smaakmarkt Disco

  larue

 • za
  22
  aug
  2015
  10:00 pmStrakke funk & dikke rock

  SabienJilesen

 • vr
  28
  aug
  2015
  9:30 pmBeatles in een nieuw jasje
 • za
  29
  aug
  2015
  10:00 pmFeestje!

  King George

   

  Klik hier voor een impressie

  King George is een soul-, funk-, pop coverband met een loungy touch, bestaande uit een hechte club van ervaren sessiemuzikanten uit Deventer en omstreken. Ze maken graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae nummers en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet.

  De band is rond 2008 begonnen als gelegenheidsband waar ze zowel een Doe Maar-tribute als een Bob Marley-tribute deden, met toen nog Herman Havertong op zang. In 2010 is hij vertrokken naar JAH6 en zijn ze verder gegaan met Juan met als doel een goede en leuke coverband te worden waarbij plezier als muzikanten met elkaar én met het publiek voorop staat. Door de jaren heen zijn ze als band ook hechter en veelzijdiger geworden waardoor ze van elk feestje een feest weten te maken. Ze staan met steeds grotere regelmaat op de bühne, in zowel binnen- als buitenland, waar ze een diverse mix van funk, soul, pop, reggae en latin met een jazzy creativiteit ten gehore brengen. Dat houdt ieder optreden steeds fris en fruitig!

  King George is:

  Juan Juez y Roescher – zang
  Melanie Petrici – zangeres
  Danny Kepel – toetsen
  George Soumeru – gitaar
  Vielub Antonius – bass
  Rinke Kortenbach – drums/zang
  Wil Jan Keijzer – percussie

   

 • vr
  04
  sep
  2015
  9:00 pmPop & Jazz

  minka en luuk

 • za
  05
  sep
  2015
  9:00 pmDire Straits tribute

  afterthesultans

 • vr
  11
  sep
  2015
  9:00 pmSwingende Jazz

  SavoyJazzband

 • za
  12
  sep
  2015
  9:00 pmSuper Blues

  Bluezofeel

 • wo
  16
  sep
  2015
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • vr
  18
  sep
  2015
 • za
  19
  sep
  2015
  9:00 pmLekkere Blues

  St Louis slim

 • vr
  25
  sep
  2015
  9:00 pmvergeten covers van Genesis tot Andrew Gold

  Als de brandweer

 • za
  26
  sep
  2015
  9:00 pmBlues, Soul & Funk

  phoca_thumb_l_rvf_2655 - version 2

 • vr
  02
  okt
  2015
  9:00 pmCumbia, son, musica mestiza

  DelNorte-in-de-lift-11-300x233

 • za
  03
  okt
  2015
  9:00 pmPrettige pop & Jazzy sfeer

  Shiny Wallpaper

 • vr
  09
  okt
  2015
  9:00 pmVraag je eigen nummers aan

  Annemiek1

 • za
  10
  okt
  2015
  9:00 pm2de zaterdag vd maand Bluesavond

  robert housefield

 • zo
  11
  okt
  2015
  Genieten van mooie bokken en heerlijke hapjes

  Bokkentocht

 • zo
  11
  okt
  2015
  12:00 - 18:00Bokbier met meezingers van de accordeon

  Cees Oud

 • vr
  16
  okt
  2015
  9:00 pmU vraagt wij spelen!

  Annemiek1

 • za
  17
  okt
  2015
  9:00 pmDikke Rhythm & Soul

  Jumpback

 • wo
  21
  okt
  2015
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • vr
  23
  okt
  2015
  9:00 pmSwinging Blues

  Flattire

 • za
  24
  okt
  2015
  9:00 pmLekkere Blues

  Bluestone

 • vr
  30
  okt
  2015
  9:00 pmSoul, rock 'n roll & pop

  Linda & Zjon

 • za
  31
  okt
  2015
  9:00 pmNederlands, stevig melodieus en stuwend

  Zanph

 • vr
  06
  nov
  2015
  9:00 pmSongwritere met een prachtige stem

  Ben_Reel_-_7th_-_album_cover_website

 • za
  07
  nov
  2015
  9:00 pmSoul & Jazz

  sidewinders-feat-700x432

 • zo
  08
  nov
  2015
  12:00 pmInschrijving gesloten

  keez

 • vr
  13
  nov
  2015
  9:00 pmRocky covers 80's tot nu

  Stoom

 • za
  14
  nov
  2015
  9:00 pmOuderwets lekkere Rhythm & Blues

  Arthur Ebeling

 • di
  17
  nov
  2015
 • vr
  20
  nov
  2015
  9:00 pmRazendsnelle Bluegrass, dit mag je niet missen

  Schermafbeelding 2015-09-22 om 09.13.01

 • za
  21
  nov
  2015
  9:00 pmU vraagt wij spelen!

  Annemiek1

 • vr
  27
  nov
  2015
  9:00 pmMix van pop en rock

  Linke Binke

 • za
  28
  nov
  2015
  9:00 pmFunk & Soulparty

  Funkmperen

 • vr
  04
  dec
  2015
  9:00 pmFeestelijke country muziek

  Bunch on a breakout

   

  Van uit het Zuiden van den Verenigde Staten van Amerika zijn de voortvluchtige misdadigers van de zogenaamde ‘’Bunch on a Breakout’’ in de omgeving van Beverwijk gesignaleerd. Houdt oren en ogen open voor de volgende signalementen: den bliksemende banjosnaren van ‘’vader Callahan’’, den dreunende drumstokken van ‘’Frankie O’Toole’’, het witwassende wasbord van ‘’Abe George Kingsley’’, het levensgevaarlijk stemgeluid van ‘’Sue Roosevelt’’ en de roodharige ‘’Kenneth ‘’Red’’ McKenzie’’. Laat U niet foppen door deze goed op elkaar ingespeelde bende, die met hun ‘’Country’’-klanken er alles aan zullen doen om uw harten te stelen. Wees alert! De sfeer wordt altijd verhoogd op het podium door hun aanwezigheid. En met in het voorprogramma Surf aid kit! Vanaf 21.00 feest!!

 • vr
  11
  dec
  2015
  9:00 pmSing en songwriters
 • za
  12
  dec
  2015
  9:30 pmZomerse klanken in Sonnevanck!

  Bekoord door het rijke palet aan ritmes en sierlijke melodieën zingt Brancka Braziliaanse muziek. 
  Geïnspireerd door  legendarische zangers als Elis Regina, Gal Costa en João Gilberto brengt zij klassieke samba’s en bossa nova’s van grootheden als Tom Jobim, Djavan en João Bosco. Deze krijgen door Brancka’s gevoelige stem en persoonlijke interpretatie een verrassend eigen karakter.
  Zij wordt begeleid door een 3 -koppige band van zeer ervaren musici, die allen hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de jazz en latin scene.
  Pianist Mark Milan (Fra-Fra Sound, Denise Jannah, Rumbata), bassist Theo de Jong (Toots Tielemans, Trijntje Oosterhuis, Gino Vanelli, Josee Koning) en drummer en body-percussionist Olaf Keus (Ceumar, Mike del Ferro, Rosa King, 4sure).Brancka

 • wo
  16
  dec
  2015
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • vr
  18
  dec
  2015
  9:00 pm"Feest rond de vleugel"

  Annemiek1

   

  Pianiste Annemieke de Boer speelt alles wat je maar kan bedenken. Lekker eten & borrelen en ondertussen je eigen favoriete nummers aanvragen!

   

 • za
  19
  dec
  2015
 • do
  31
  dec
  2015
  10:00 pm70's tot nu en altijd dansbaar

  Bahia Bounce