Agenda

 • za
  02
  jan
  2016
  9:00 pmVette pianoshow!!!

  Pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, “Mr. Boogie Woogie” (1967, Nieuw-Vennep) kreeg als kind klassiek pianoles, maar werd op dertienjarige leeftijd gegrepen door “de boogie-woogie” na het horen van Fats Domino’s “Swanee River Hop”. Geïnspireerd door zijn “boogie-maatjes” Rob Hoeke en André Valkering ontwikkelde hij zich zeer snel tot de meest opvallende en energieke boogie-woogie pianist van Nederland. In 1988 won hij het blues concours van het Middelsea Jazztreffen in Leeuwarden waarna hij in 1990 de band Mr. Boogie Woogie & the Firesweep Bluesband oprichtte.

  Beïnvloed door Ray Charles, Dr. John, B.B. King en zijn idool Albert Collins vormde hij een rhythm & bluesband met als “spécialité de la maison” : boogie-woogie! Sinds 1994 organiseert hij met groot succes jaarlijks de Boogie & Blues Night Haarlemmermeer in Schouwburg De Meerse te Hoofddorp.

  Tot 2001 nooit in de USA geweest besloot hij daar maar eens verandering in te brengen en reisde binnen één jaar 5 keer naar Amerika om te spelen in o.a. New York, Clarksdale, Chicago, Baton Rouge, New Orleans, Memphis, San Diego, Phoenix en zijn favoriete US city: Tucson, Arizona. Daar nam hij zelfs de CD “Boogie Woogie Baby” op met zijn “partner in crime”, zangeres/pianiste Lisa Otey. Ook één van zijn meest succesvolle CD’s “They’re wings… they’re hot!” werd daar opgenomen met zowel Nederlandse als Amerikaanse begeleiders. Inmiddels heeft hij zijn eigen theatershow waarmee hij langs alle Nederlandse theaters toert. Bovendien werd hij in 2005 uitgeroepen tot Best European Blues Pianist, opende hij in 2010 het 35ste North Sea Jazz Festival en werd hij in april 2011 door het Nederlands publiek gekozen tot Best Dutch Blues Pianist 2010. Een titel waarvoor hij in 2013 wederom genomineerd werd.

 • vr
  08
  jan
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel!

  Annemiek1

 • za
  09
  jan
  2016
  10:00 pmStevige blues

  Spijkerblues

  Spijkerblues is een recent geformeerde bluesband uit regio Haarlem.

  Ze blijven een beetje weg van de standaard blues uit de oude doos, maar zoeken bewust de randjes van het genre op.

  Dat resulteert in een pittige mengeling van blues met een stevig rock, soul en funk randje.

  Grote voorbeelden zijn hiervoor oa. Beth Hart, Susan Tedechi, Shakura s’Aida e.a.

  De bezetting:

  Monica Boelen (zang) , Hans Esser (bas), Jimmy Rouwenhoff (drums), Peter Poortman (gitaar), Paul Geelen (toetsen)

 • vr
  15
  jan
  2016
  10:00 pmHeerlijk bandje!

  Stemmen

  Stemmen&Snaren
  Geen salonstrijkje, maar ook geen allesoverheersend gezelschap.
  Een viertal ervaren muzikanten die semi acoustisch een mooi divers, tijdloos palet aan songs ten gehore brengt, van toen en nu!
  Seal, Moody Blues, Fleetwood Mac, Ilse de Lange maar ook Little River Band en Air.....laat u verrassen!!...
  Nicolette Seggelink - zang
  Remco de Vries - gitaar
  Robin van Rijswijk - gitaar
  Mike Janmaat - zang/basgitaar

 • za
  16
  jan
  2016
  10:00 pmHeerlijke ouwe classic, beatles, stones etc

  explorers

 • wo
  20
  jan
  2016
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • vr
  22
  jan
  2016
  9:00 pmFeest rond de vleugel!!!

  Annemiek1

 • za
  23
  jan
  2016
  10:30 pmtribute to the king

  Elvis

 • vr
  29
  jan
  2016
  9:00 pmWarme klanken...

  4sure

  LATIN JAZZ FORMATION. BLENDING SURINAM PARAMARIBOB AHD JAZZ WITH BRAZILIAN AND CUBAN FLAVORS, THEY ARE NOW CONSIDERED TO BE THE FRONTRUNNERS OF CONTEMPORARY AFRO -CUBAN MUSIC. IN 2003 RELEASED THE ALBUM BRUJERIA, IN 2009 PRESENTED  FREEDOM OF SPEECH RECORDED IN TRIESTE ITALY.

 • za
  30
  jan
  2016
  10:00 pmVrolijke pop & jazz

  A day like this is een vrolijke pop- en lichte jazz band.              Ze spelen covers van Norah Jones tot Caro Emerald en Ilse de lange.

 • vr
  05
  feb
  2016
 • za
  06
  feb
  2016
  9:30 pmsoul & funk

  Leonard Busselaar Promo 1

 • zo
  07
  feb
  2016
  12:00 pmInschrijven via [email protected] of 0251-375300

  keez

 • vr
  12
  feb
  2016
  10:30 pmDance classics, soul, funky, jazz

  Different

  De band

  Different Cook is de band van producer / songwriter / arrangeur / toetsenist / zanger, Kees Koek. Buiten dat hij zijn medewerking heeft verleend op tal van cd producties van bekende en minder bekende Nederlanders, vindt hij het nog steeds helemaal te gek om lekker achter zijn toetsen te kruipen.

  Zijn voorliefde voor jazzy invloeden en improvisatie komt volledig tot zijn recht binnen Different Cook. Dit natuurlijk mede dankzij zijn medemuzikanten.

 • za
  13
  feb
  2016
  9:30 pmBlues

  Bluezofeel

  Bluezofeel is een collectief van drie bevriende muzikanten uit verschillende stijlen. De stijl is te omschrijven als americana [Blues- Jazz- World- Rock )

  Nicko Christiansen speelt soprano en tenorsaxofoon afgewisseld met bluessongs op gitaar en vocalen. Tussendoor zich bedienend van Cabassa , Cajon , en andere percussie instrumenten.

  Joaquin Lorenzo is hoofdzakelijk gitarist, maar zingt zich een weg door allerlei pop-latin songs en ballads , speelt ook bas en heeft zich gespecialiseerd in geluidstechniek. Zelfs een mondharmonica solo in een bluesnummer heeft hij in huis.

  Marius Bos is ooit begonnen als basgitarist in de Groningse en noord Nederlandse muziekscene. Hij is later overgegaan op accordeon en heeft in talloze bands gespeeld , en nog steeds.

  Buiten blues, folkmusic en jazzstukken speelt hij ook cajun en zydeco waarbij hij op geheel eigen wijze de vocalen tot zijn rekening neemt.

  Video :Little rd rooster  https://www.youtube.com/watch?v=dttoNQLMl84  (1:28)

 • wo
  17
  feb
  2016
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • vr
  19
  feb
  2016
  9:00 pmFeest rond de vleugel

  Annemiek1

   

  Feestje rond onze vleugel & lekker je eigen nummers aanvragen!

   

 • za
  20
  feb
  2016
  9:30 pmSwingende gypsy-jazz

  www.ktxsfotografie.com ktxs@xs4all.nl

  www.ktxsfotografie.com
  [email protected]

  Eind jaren 80 legden de gitaristen Frank Meester en Harold Berghuis zich toe op de gypsy-jazz stijl van de legendarische Django Reinhardt. Begin 1990 formeerden zij de Hot Club de Frank. De rest is geschiedenis. Begonnen als pauze-orkest in The Movies ontstond een succesvolle reeks optredens op binnenlandse en buitenlandse podia en werden er diverse CDs gemaakt. Nu dus alweer 25 jaar! Reden voor een feestelijk concert met retrospectief. Op 6 februari in De Roode Bioscoop in Amsterdam (zie agenda). Verschillende muzikanten die aan de band verbonden zijn geweest zullen als gast meedoen! Dat belooft een ouderwets gezellige avond.

 • vr
  26
  feb
  2016
  9:00 pmSwinging the blues.....

   

  flattire

  Flat Tire werd gevormd in de zomer van 2012 als kwartet die de Westcoast jump en swingblues uitvoerde in de stijl van de grote meesters: James Harman, Rick Estrin, ook de Fabulous Thunderbirds waren en zijn nog steeds een grote invloed. Tegenwoordig is het cover repertoire wat breder en wordt er ook oude Rhythm & Blues gespeeld. Opvallend aan Flat Tire is vooral de nadruk op de meer vrolijke en lichte kant van de Blues. "Er mag gedanst worden, graag zelfs" volgens voorman Marcel Schuurman!!

 • za
  27
  feb
  2016
  9:30 pmRoestige akoestische grunge rock!
 • vr
  04
  mrt
  2016
  9:00 pmfeest rond de vleugel

  Annemiek1

   

  Eigen plaatjes aanvragen!!

   

 • za
  05
  mrt
  2016
  9:30 pmTex-mexen

  KingCake

  King Cake bestaat 25 jaar!

  Een speciaal optreden zaterdag 5 maart. De Tex Mex formatie King Cake viert een feestje. Deze keer een hele echte King Cake Party, want deze maand spelen de amigo’s al 25 jaar met elkaar. Alle vier de bandleden zijn van het eerste uur. Waar zie je dat nog?

  In 1991 gestart onder de naam Aad en de Adaptors: een gitaarbandje met als grote voorbeelden the Eagles en Crosby, Stills, Nash and Young. Twee jaar later maken ze een switch in hun muziek. Flaco Jimenez met zijn accordeon trekt hun aandacht en niet veel later spelen ze in zijn voorprogramma.

  Speciaal voor deze avond zullen een aantal bekende muzikanten met King Cake meespelen.

 • vr
  11
  mrt
  2016
  9:00 pmReggae & Ska!!!

  Boss Capone 2015

  Boudewijn 'Boss' van Trigt is een muzikale duizendpoot uit Haarlem, die zijn sporen vooral heeft verdiend in reggae- en skabands. Zo maakte hij deel uit van Rude Rich and the High Notes en is hij nog altijd actief in The Upsessions.

  Na acht jaar onafgebroken met The Upsessions door Europa te hebben getourd, werd een rustpauze ingelast. Precies genoeg tijd om een soloplaatje te maken, vond Boss. Dus sloot hij zich twee maanden op in zijn zolderkamer annex homestudio, vergezeld van een spotgoedkope microfoon, een lading afgedankte instrumenten, een gammel maar geweldig klinkend orgel plus, ter inspiratie, een stapel oude reggaeplaten.

  Het verrassende resultaat was een compleet album getiteld 'Another 15 Dance Floor Crashers'. Daarop brengt Boss een ode aan de Jamaicaanse muziek van de jaren 60 en 70, in het bijzonder de sound van Trojan en Studio One en met een uiterst venijnig orgel als rode draad. Excelsior Recordings bood aan de plaat in Nederland uit te brengen, uiteraard ook op vinyl, en het Duitse Grover Records stond klaar om de release in de rest van de wereld voor zijn rekening te nemen.

  Al spoedig volgde de ene na de andere lovende albumrecensie. Op internet verschenen vanuit de hele wereld goede reacties. Boss heeft kennelijk de juiste snaar geraakt. Er is, zo blijkt, behoefte aan een plaat vol nieuwe maar authentiek klinkende tunes.

  Met al deze positieve respons en een albumtitel als 'Another 15 Dance Floor Crashers' kon een live-uitvoering van al dat moois niet lang uitblijven. Het werd tijd om de dansvloer op de gaan!

  Boss benaderde drie doorgewinterde muzikanten; Boss Capone was geboren. Drummer Boris Manintveld (The Upsessions), bassist Loek Houwert (Mr.Review, Mark Foggo) en gitarist Frans Molenaar (Jenny Lane, The Dublicators) weten als geen ander hoe ze een dampende liveshow kunnen neerzetten en voelen zich in deze setting helemaal in hun element.

  Dit kwartet zwaargewichten uit de reggae- en skascene staat klaar om alle podia en festivals van Europa te bestormen. Daarbij heeft Boss Capone maar één doel voor ogen: de alom geliefde ‘old school’ reggae nieuw leven in blazen.

 • za
  12
  mrt
  2016
  9:30 pmFeestje!!

  Krolsch

  “Krolsch speelt muziek uit de jaren 60 tot nu. Wij spelen niet alleen de hits die iedereen kent, maar vooral de hits waarvan mensen vergeten zijn dat het ooit hits waren. Samen met het publiek maken we er een afwisselende en vooral gezellige muzikale avond van. Dát is genieten. Dát is Krolsch!”

  Krolsch uit Utrecht is een coverband met een gevarieerd repertoire. We spelen pop/rock nummers uit de jaren 60 tot nu, voorzien van een hedendaagse sound. Onze band is een vriendengroep bestaat uit enthousiaste muzikanten. Krolsch wordt aangevoerd door zangeres Jolijn. Onze gitaristen Coen en Daniel staan garant voor een vol, warm gitaargeluid en solo’s die het publiek meevoeren in de muziek. Tot slot zorgen Axel (drums) en Erik (bas) er voor dat alles van een stevige basis is voorzien.

 • wo
  16
  mrt
  2016
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • vr
  18
  mrt
  2016
  9:00 pmFeest rond de vleugel

  Annemiek1

  PianoBarAvond met Annemieke. Ze kan alles spelen, wat je maar wilt. Dus echt een feestje rond de vleugel....

 • za
  19
  mrt
  2016
  9:30 pmJump & Jive

  1929884_1658347714443111_496253651749397293_nDe gouden keeltjes van de vier zangers gaan wedijveren met de knetterende riffs van de drie blazers. De ‘jive’ gitaar vormt daarvoor de muzikale basis aangevuld door een ‘jumping’ ritmesectie. Alleen op die manier hoort ‘Oh Marie’ van Louis Prima of ‘Choo choo ch’ boogie’ van Louis Jordan gebracht te worden. Zomaar twee van de tophits uit de gouden jaren van het swingtijdperk die Dug ’n Dive op haar lijstje heeft staan.

 • di
  22
  mrt
  2016
  6:30 pmInschrijven via [email protected] of 0251-375300

  backg

 • vr
  25
  mrt
  2016
  9:00 pmPasión!

   

  DelNorte-in-de-lift-11-1024x795

  Del Norte! Noorderlingen meteen wereldblik. Cumbia, son, musica mestiza: aanstekelijke muziek uit diverse windstreken. Als er één lijn zit in dit repertoire: pasión!‘

 • za
  26
  mrt
  2016
  9:00 pmDJ met vinyl

  1500919_10152267159591096_530481997_o

 • vr
  01
  apr
  2016
  9:30 pmAkoestische Rock!!

  MDY band – regionale rockcoverband

  Met circa 25 optredens in de regio IJmond en Haarlem, heeft MDY band zich afgelopen vijf jaar genesteld tussen de regionale coverbands. MDY staat voor Muziek, Dans & IJzersterke nummers uit de top 100, met verrassende uitstapjes naar funk, soul en rock & roll. Hits van onder meer David Bowie, De Dijk, Eric Clapton, Foo Fighters, Green Day, Joe Jackson, Queen, Red Hot Chili Peppers, R.E.M., Rolling Stones en The Scène worden achter elkaar de zaal in geslingerd en staan garant voor een feest van herkenning.

  Nieuwe nummers in Sonnevanck

  In 2010 startte de band als vijfmansformatie. Sinds 2012 bestaat de band uit vier muzikanten. Op zang en toetsen Bert Pannekeet, gitaar Eddy Satoer, basgitaar Bart van de Bovenkamp en op de drums Egon van Zon. In hotel Sonnevanck debuteert de band met nieuwe nummers van onder meer The Beatles, Steve Miller Band, Richie Valence en Boudewijn de Groot.

 • za
  02
  apr
  2016
  9:00 pmFeest rond de vleugel

  Annemiek1Annemieke kan alles spelen wat je aanvraagt, dus je bent onderdeel van het feestje rond de vleugel!

 • vr
  08
  apr
  2016
  9:30 pmNederpop

  Nederpopgroep Laagland heeft zijn oorsprong in 2003, officieel als de eerste klanken een boerenkot in Eemnes ontstijgen. De band bestaat in eerste instantie uit toetsenist Jasper Grendel, zanger Mark van Gardingen, basgitarist Rien Koevoets, drummer Diek Fabius en de gitaristen Luberto van Buiten en Peter Vrakking. Deze heren zijn bij elkaar gekomen op verzoek van Jasper en Luberto, die elkaar op een doodnormale zaterdagmiddag tegenkwamen en dezelfde interesses bleken te hebben: muziek schrijven met mooie Nederlandstalige teksten erbij. De nummers 'Afscheid' en 'Zomaar Zomer' zijn nummers van dit eerste uur.

 • za
  09
  apr
  2016
  9:30 pmBoogiewogieeeen

  1357398748-img-9117

  MR. BOOGIE WOOGIE

  Pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, “Mr. Boogie Woogie” (1967, Nieuw-Vennep) kreeg als kind klassiek pianoles, maar werd op dertienjarige leeftijd gegrepen door “de boogie-woogie” na het horen van Fats Domino’s “Swanee River Hop”. Geïnspireerd door zijn “boogie- maatjes” Rob Hoeke en André Valkering ontwikkelde hij zich zeer snel tot de meest opvallende en energieke boogie-woogiepianist van Nederland. In 1988 won hij het bluesconcours van het Middelsea Jazztreffen in Leeuwarden waarna hij in 1990 de band Mr. Boogie Woogie & the Firesweep Bluesband oprichtte. Beïnvloed door Ray Charles, Dr. John, B.B. King en zijn idool Albert Collins vormde hij een rhythm & bluesband met als “spécialité de la maison” : boogie-woogie! Sinds 1994 organiseert hij met groot succes jaarlijks de Boogie & Blues Night Haarlemmermeer in Schouwburg De Meerse te Hoofddorp.

  Tot 2001 nooit in de USA geweest besloot hij daar maar eens verandering in te brengen en reisde binnen één jaar 5 keer naar Amerika om te spelen in o.a. New York, Clarksdale, Chicago, Baton Rouge, New Orleans, Memphis, San Diego, Phoenix en zijn favoriete US city: Tucson, Arizona. Daar nam hij zelfs de CD “Boogie Woogie Baby” op met zijn “partner in crime”, zangeres/pianiste Lisa Otey. Ook zijn meest succesvolle CD “They’re wings…they’re hot!” werd daar opgenomen met zowel Nederlandse als Amerikaanse begeleiders. Inmiddels heeft hij zijn eigen Rhythm & Blues theatershow waarmee hij langs alle Nederlandse theaters toert. Bovendien werd hij in 2005 uitgeroepen tot Best European Blues Pianist, opende hij in 2010 het 35ste North Sea Jazz Festival en werd hij in april 2011 door het Nederlandse publiek gekozen tot Best Dutch Blues Pianist 2010. Een titel waar hij in 2013 wederom voor werd genomineerd.

 • vr
  15
  apr
  2016
  9:00 pmSing & songwriters

  Kim-Schulte

  Kim Schulte zingt akoestisch onder begeleiding van Daan Krakers. Beiden maken deel uit van de band KrakersIJland & the Locomotives. De band is de winnaar van de “Rob Acda Award 2015″. Kim Schulte is een veelzijdige zangeres uit Wijk aan Zee, ze studeert aan het conservatorium van Amsterdam en is verder ook achtergrondzangeres bij Sumera. Tijdens haar optredens hoor je Kim’s zoektocht naar identiteit in de vorm van inspiraties.

  Het belooft dus weer een goede plek te worden om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

 • za
  16
  apr
  2016
  10:00 pmIvarrr

  IvarDe 40-jarige Amsterdamer sloeg als kleine jongen al op potten en pannen. Nu is hij de vaste zanger van de band Kraak&Smaak, freelance componist en sessiemuzikant. Met zijn deelname aan The voice of Holland hoopt hij voor eens en voor altijd zijn naam op de kaart te zetten.

  Deze geweldenaar live bij Sonnevanck!!

 • wo
  20
  apr
  2016
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • do
  21
  apr
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friend rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  22
  apr
  2016
  9:00 pmFeest rond de vleugel

  Annemiek1Vraag je eigen nummers aan en wordt onderdeel van het feest rond de vleugel...

 • za
  23
  apr
  2016
  9:30 pmjazz uit de jaren 30

  ingrid kruyssen boeken bij Buro2010

  Ingrid Kruyssen is een zangeres met een
  warm jazzy stemgeluid en is voornamelijk
  actief in het professioneel commerciële
  circuit. Door speelervaring met een
  diversiteit aan jazz- georiënteerde
  muzikanten is het Jazz Platform ontstaan,
  waarin de zangeres zich presenteert binnen
  een scala aan muzikale mogelijkheden.
  Muzikale samenstelling is qua sfeer en
  omvang in perfecte harmonie met uw
  activiteit, omdat combo's worden
  voorgesteld in overeenstemming met uw
  specifieke wensen.

  Het repertoire is voornamelijk een
  achtergrondrepertoire van lichte jazz,
  easy listening en Latin. Als variatie op de
  jazzy sfeer brengt de zangeres ook een
  aantal Frans- en Spaanstalige stukken
  en een licht modern repertoire.

 • do
  28
  apr
  2016
  9:00 pmakoestische pop/rock

  4de donderdag van de maand onder leiding van Roy Appel, wordt er lekker muziek gemaakt.

 • vr
  29
  apr
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

   

  Ze kan werkelijk alles spelen, vraag je eigen nummer aan en wordt onderdeel van het feestje!

 • za
  30
  apr
  2016
  9:30 pmsmooth jazz

  12809631_595595177257163_5049809667071979689_n

  Zangeres Medine Bouma weet het publiek te raken zodra ze begint te zingen. Haar liefde voor verhalen vertellen komt sterk naar voren wanneer ze de Jazz Standards uit het American Songbook ten gehore brengt. Samen met haar trio zet ze een prachtige sfeer neer, die de beginjaren van de jazz doen herleven. Met voorbeelden als Ella Fitzgerald en Fats Waller is dit ook niet te missen. Ze studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam.

 • vr
  06
  mei
  2016
  9:00 pmAmericana

 • za
  07
  mei
  2016
  10:30 pmMeifestival!!!

   

  The-very-very-nervous

  Een niet alledaagse Rockabilly-Swing-Jump ‘n’ Jive-Country-Skiffle band.

  De optredens van dit jolige trio kenmerken zich door heel veel energie, humor en spektakel !!!

  Verwacht geen doorsnee rockabilly band maar laat je door ons verrassen…. niet alleen in muzikaal opzicht !

 • do
  12
  mei
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • vr
  13
  mei
  2016
  9:30 pmBlues

  St Louis slim

   

  Een mooie avond met stevige muziek, donkere bieren en dikke wijnen!

 • za
  14
  mei
  2016
  9:30 pmFunk & Soul

  Leonard Busselaar Promo 1

   

  Intieme muziekavond met pianist Leonard Busselaar

 • wo
  18
  mei
  2016
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • do
  19
  mei
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  20
  mei
  2016
  9:30 pmsing & songwriter

  Freddy

 • za
  21
  mei
  2016
  9:30 pmFunky feestje

  6-funkmetperen

  Funk met Peren is een 11 mens band met meerdere vocalisten en een spetterende blazerssectie, op een fundament van een strak groovende no-nonsense ritmesectie: een "Big Funk Band".

  Dit is ook vele malen te zien geweest bij optredens op feesten en festivals door het land, lokale cafe’s, langs het strand en zelfs op radio en TV. Onder het motto Funk, Soul ‘and other Danceables’ wordt het publiek getrakteerd op aanstekelijk dansbare muziek waarbij geen middel geschuwd wordt om het publiek te overtuigen van het onverbiddelijke gelijk van "The Groove".

  De band is geen onbekende in de IJmond. Wisselingen zijn in de jaren beperkt gebleven maar onlangs is ze uitgebreid en bestaat nu uit Drums, Bas, Gitaar, Keys, 4 blazers en 3 zangeressen.

  Een optreden is vooral feestelijk en dansbaar, met inspiraties uit funk, soul, afro, latin, jazz en omstreken wordt een muzikaal en dansbaar feest gebouwd met nummers van onder andere Tower Of Power, Incognito, Stevie Wonder, Al Jarreau, EWF, Sly Stone ‘and much more of that funky stuff’.

 • do
  26
  mei
  2016
  9:00 pmroestige rock

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  27
  mei
  2016
  9:00 pmsing & songwriter

  Arianne

  Arianne Rosa Abbestee, geboren in Amsterdam op 27 november 1988, groeide op in Haarlem, waar ze naast basis- en middelbare scholier ook vaste leerling bij de muziekschool was. Na een aantal jaar muzikale vorming koos zij voor de viool, een instrument dat ze tot haar achttiende bespeelde. Het vioolspelen werd langzaamaan vervangen door zingen, eerst in combinatie met toneel en dans, later met de focus op zang en songwriting.
  Na de middelbare school was de keuze snel gemaakt; het conservatorium zou het worden. Een jaar lang werd er hard gewerkt op de vooropleiding in Amsterdam en tijdens de pianolessen aan de muziekschool, opdat ze in 2008 met haar studie aan het conservatorium van Alkmaar, tegenwoordig Haarlem, kon beginnen.

  Inmiddels heeft Arianne haar studie afgerond en is ze actief als zangeres in verscheidene muzikale formaties. Haar eerste activiteit begon in 2005 samen met gitarist Vincent Hartog. Van een zanggitaarduo zijn zij door de jaren heen uitgegroeid tot een sprankelende en swingende, zevenkoppige Funky Pop 'n Rollband: 'Right as Rain'. In 2016 kwam er een einde aan de mooie, leerzame tijd met Right as Rain en verlegde ze haar focus naar haar andere twee projecten. Zo is ze sinds 2012 actief met haar soloproject 'Arianne', waarin zij haar singer-songwriter kant laat zien. Begeleid door een vierkoppige band zingt ze eigen werk, op een sfeervolle en vrolijke manier aan de luisteraar gebracht. Naast de leading lady is Arianne ook één van 'de Meisjes met de Wijsjes': de Nederlandse vocalpopgroup waarvoor zij ook bekende, Nederlandse hits vierstemmig arrangeert.

 • za
  28
  mei
  2016
  9:30 pmFunk, soul & pop

  king-george

   

  King George 

  King George is een soul-, funk-, pop coverband met een loungy touch, bestaande uit een hechte club van ervaren sessiemuzikanten uit Deventer en omstreken. Ze maken graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae nummers en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet.

  De band is rond 2008 begonnen als gelegenheidsband waar ze zowel een Doe Maar-tribute als een Bob Marley-tribute deden, met toen nog Herman Havertong op zang. In 2010 is hij vertrokken naar JAH6 en zijn ze verder gegaan met Juan met als doel een goede en leuke coverband te worden waarbij plezier als muzikanten met elkaar én met het publiek voorop staat. Door de jaren heen zijn ze als band ook hechter en veelzijdiger geworden waardoor ze van elk feestje een feest weten te maken. Ze staan met steeds grotere regelmaat op de bühne, in zowel binnen- als buitenland, waar ze een diverse mix van funk, soul, pop, reggae en latin met een jazzy creativiteit ten gehore brengen. Dat houdt ieder optreden steeds fris en fruitig!

  King George is:

  Juan Juez y Roescher – zang
  Melanie Petrici – zangeres
  Danny Kepel – toetsen
  George Soumeru – gitaar
  Vielub Antonius – bass
  Rinke Kortenbach – drums/zang
  Wil Jan Keijzer – percussie

  Website:  www.king-george.nl

 • vr
  03
  jun
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • za
  04
  jun
  2016
  9:00 pmBoogiewogieeeen

  1357398748-img-9117

   

  Pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, “Mr. Boogie Woogie” (1967, Nieuw-Vennep) kreeg als kind klassiek pianoles, maar werd op dertienjarige leeftijd gegrepen door “de boogie-woogie” na het horen van Fats Domino’s “Swanee River Hop”. Geïnspireerd door zijn “boogie-maatjes” Rob Hoeke en André Valkering ontwikkelde hij zich zeer snel tot de meest opvallende en energieke boogie-woogie pianist van Nederland. In 1988 won hij het blues concours van het Middelsea Jazztreffen in Leeuwarden waarna hij in 1990 de band Mr. Boogie Woogie & the Firesweep Bluesband oprichtte.

  Beïnvloed door Ray Charles, Dr. John, B.B. King en zijn idool Albert Collins vormde hij een rhythm & bluesband met als “spécialité de la maison” : boogie-woogie! Sinds 1994 organiseert hij met groot succes jaarlijks de Boogie & Blues Night Haarlemmermeer in Schouwburg De Meerse te Hoofddorp.

  Tot 2001 nooit in de USA geweest besloot hij daar maar eens verandering in te brengen en reisde binnen één jaar 5 keer naar Amerika om te spelen in o.a. New York, Clarksdale, Chicago, Baton Rouge, New Orleans, Memphis, San Diego, Phoenix en zijn favoriete US city: Tucson, Arizona. Daar nam hij zelfs de CD “Boogie Woogie Baby” op met zijn “partner in crime”, zangeres/pianiste Lisa Otey. Ook één van zijn meest succesvolle CD’s “They’re wings… they’re hot!” werd daar opgenomen met zowel Nederlandse als Amerikaanse begeleiders. Inmiddels heeft hij zijn eigen theatershow waarmee hij langs alle Nederlandse theaters toert. Bovendien werd hij in 2005 uitgeroepen tot Best European Blues Pianist, opende hij in 2010 het 35ste North Sea Jazz Festival en werd hij in april 2011 door het Nederlands publiek gekozen tot Best Dutch Blues Pianist 2010. Een titel waarvoor hij in 2013 wederom genomineerd werd.

 • do
  09
  jun
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • vr
  10
  jun
  2016
  10:00 pmJohnny Cashennnn

  boys-named-Sue

  Boys named Sue is a 5 piece Johnny Cash tribute band. Everybody loves Cash. Zowel jong als oud kunnen de liedjes meezingen en zo wordt elke “the Boys named Sue gig” een groot feest. De band speelt zowel in cafés als op grote podia, bruiloften en partijen.

  Boys named Sue spelen de liedjes van Cash niet klakkeloos na, maar spelen de songs zoals zij denken dat ze het beste uit de verf komen.
  Boys named Sue brengen het oude werk van Cash en laten ook de American Recordings niet onberoerd. Check het repertoire!

  De band bestaat sinds 2001. Na enkele bezettingswisselingen staat er een ingespeeld gezelschap dat alle facetten van Johnny Cash laat horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash.

  Onlangs hebben de boys named Due een live DVD opgenomen in de voormalige gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort. 300 bezoekers genoten van de show “Cash still alive in prison”, de DVD is te koop via de website van de boys named Sue, www.boysnamedsue.nl.

  In de Boys named Sue spelen muzikanten die in een aantal andere bands veel ervaring hebben opgedaan:

   

 • za
  11
  jun
  2016
  9:30 pmHerman Brood

  HermanRock & roll Junkies laat met de grote, bekende hits van Herman Brood zijn wilde hoogtijdagen herleven.

  Rauw, snel, vol vuur, met liefde en respect voor Neerlands grootste r&r-fenomeen komen ze allemaal voorbij: I Love You Like I love Myself, Skid Row, Feel Like Doin’ it, Doreen, Never Be Clever, Ladykiller, Tattoo Song, Sleeping Bird, Rock n Roll Junkie, Waiting for the man, Street, Get Lost, One more dose, Hit, Pop, Saturday Night, Back in yr love, Phoney, Dope Sucks, Speedo, etc.

 • wo
  15
  jun
  2016
  Start 20:30 uurInschrijven via [email protected] of 0251375300

  POPQUIZ_A3_2

 • do
  16
  jun
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  17
  jun
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • za
  18
  jun
  2016
  9:30 pmBlues

  Bluestone

   

  Bluestone is een 4 mans Blues / Blues-rock band uit de regio Den Haag-Bollenstreek-Amstelveen en is een aantal jaren geleden opgericht door Berry en Ron,

  die na vele jaren samengespeeld te hebben in diverse rock & pop bandjes de muziek wilden spelen waar hun hart ligt: BLUES !
  Na diverse personele wisselingen is dat doel met de huidige bezetting nu meer dan ooit bereikt.

  Bluestone is een echte live band en speelt een mix van blues in de ruimste zin van het woord, dat varieert van de meer traditionele blues tot stevige blues-rock.
  Nummers van o.a. Cream, Kenny Wayne Shepherd, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan e.v.a. worden in een eigen stijl neergezet, waarbij regelmatig het spreekwoordelijke dak eraf gaat.

 • do
  23
  jun
  2016
  9:00 pmroestige rock

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  24
  jun
  2016
  10:00 pm

  Supertribute is een Noord Hollandse tributeband bestaande uit een vaste kern van zeven muzikanten. De musici van deze band hebben een voorliefde voor de symfonische rockmuziek en hadden bij de oprichting als uitgangspunt de muziek van de legendarische Engelse rockband Supertramp. Supertribute brengt een zeer brede tribute aan deze band, maar inmiddels ook aan andere musici en bands die muziekgeschiedenis hebben geschreven in de jaren 70 en 80.

 • za
  25
  jun
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • vr
  01
  jul
  2016
  9:00 pmJazzy chansons & bluesy tango's

  Slagzij : bas, drums, zang en sax.
  jazzy chansons en bluesy tango’s – met discodip, mambo chutney of skayonaise.

  Kwartet Slagzij brengt heerlijke oude en nieuwe nummers van o.a Molly Johnson, Betty Carter, Billie Holiday, Sarah Vaughan en Buena Vista Social Club. Jazzy blues en bluesy jazz, swing, Latin, blues-shout en ballads, gestoken in de eigentijdse jas van een bijzonder kwartet. Zang op ‘n solide basis van contrabas en slagwerk, met de saxofoon in ‘n vrije rol. Een eigen open, swingende sound, eerlijk en “puur voor de lekker”.

 • za
  02
  jul
  2016
  9:00 pmje eigen plaatjes zoeken...

  1500919_10152267159591096_530481997_o"De Singeltjesklubb" kan gezien worden als een levende jukebox, uw gasten kunnen zelf hun favoriete muziek uitzoeken uit de meegebrachte kratten met honderden singels, cd-singels en maxi singels. Muziek vanaf de jaren 50 tot nu, alles is aanwezig: disco, pop/rock, reggae, salsa, dance, nederlandstalig, etc. Classics kunnen worden voorzien van videoclips. Denk bijvoorbeeld aan Toppop, songfestival of live registraties.

 • vr
  08
  jul
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  09
  jul
  2016
  10:00 pmSwingende blues

  de bloes broers

  Bijna 30 jaar timmeren de broertjes Schoone samen met drummer Marc Huis in 't Veld aan de weg in verschillende samenstellingen. In al die jaren hebben de Bloes Broers regelmatig in verschillende samenstellingen opgetreden. Blues is wat de mannen van de Bloes Broers samenbrengt en dan wordt er niet gezocht naar de bekende klassiekers, maar naar bluesnummers met een extra dimensie die het ook voor de muzikanten spannend houdt. De laatste jaren is Vincent Hiemstra de lead gitarist en met hem is de sound van de Bloes Broers meer volwassen en vetter geworden. Slow blues in mineur is de persoonlijke voorkeur van de Bloes Broers, maar de voetjes gaan vanzelf van de vloer met de aanstekelijke swingnummers die natuurlijk ook op het repertoire staan.

 • do
  14
  jul
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • vr
  15
  jul
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  16
  jul
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • do
  21
  jul
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  22
  jul
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  23
  jul
  2016
  9:00 pmFolk, pop & jazz

  Bernard

  Singer/songwriter Bernard Brogue herinnert met zijn bijzondere stemgeluid aan grootheden zoals John Martyn, Nick Drake, Bruce Cockburn en Luka Bloom. Met zijn mooie ontroerende luisterliedjes en goed in het gehoor liggende popsongs, waarin hij folk, pop en jazz vermengt, weet hij zowel solo als met band zijn publiek te blijven boeien.

  “De man weet hoe hij goede pakkende melodieën moet schrijven” . - Music Maker., 2013.

   

 • do
  28
  jul
  2016
  9:00 pmroestige rock

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  29
  jul
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  30
  jul
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • do
  04
  aug
  2016
  9:00 pmBraziliaanse muziek
  Minascumpraia bestaat uit twee Braziliaanse artiesten, welke elkaar zijn tegen gekomen in het Braziliaanse weeshuis 'Recanto Sao Francisco'. Ze hebben eerder ruim 10 jaar van hun leven in dit weeshuis doorgebracht om de Braziliaanse weeskinderen te helpen aan een betere toekomst.
  Leo Mattus komt uit de Braziliaanse streek 'Minas Gerais' (bergen) en vormt de ene helft van de band. Renato Raíz komt uit de streek Santos (strand) en vormt de andere helft van de band. Samen vormen zij Minascumpraia, wat 'Bergen met strand' betekent.
  Na beide lange tijd in het weeshuis te hebben doorgebracht en door de jaren heen bijna ieder muziekinstrument te hebben gespeeld, hebben zij besloten om meer met hun talent te doen..
  Sinds begin 2010 heeft Minascumpraia al vele mooie successen geboekt, waaronder een doorbraak op MTV in Brazilië, Amerika, Duitsland, Belgie en Frankrijk, met hun nummer 'Nada Esta a Toa'.
 • vr
  05
  aug
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  06
  aug
  2016
  9:30 pmBluessss

  Spijkerblues

  Spijkerblues is een recent geformeerde bluesband uit regio Haarlem. Ze blijven een beetje weg van de standaard blues uit de oude doos, maar zoeken bewust de randjes van het genre op. Dat resulteert in een pittige mengeling van blues met een stevig rock, soul en funk randje.

  Grote voorbeelden zijn hiervoor oa. Beth Hart, Susan Tedechi, Shakura s’Aida e.a.

   

  De bezetting:

  Monica Boelen (zang) , Hans Esser (bas), Jimmy Rouwenhoff (drums),

  Peter Poortman (gitaar), Paul Geelen (toetsen)

   

 • vr
  12
  aug
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  13
  aug
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • do
  18
  aug
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  19
  aug
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • za
  20
  aug
  2016
  9:00 pmje eigen plaatjes zoeken...

  1500919_10152267159591096_530481997_o"De Singeltjesklubb" kan gezien worden als een levende jukebox, uw gasten kunnen zelf hun favoriete muziek uitzoeken uit de meegebrachte kratten met honderden singels, cd-singels en maxi singels. Muziek vanaf de jaren 50 tot nu, alles is aanwezig: disco, pop/rock, reggae, salsa, dance, nederlandstalig, etc. Classics kunnen worden voorzien van videoclips. Denk bijvoorbeeld aan Toppop, songfestival of live registraties.

 • do
  25
  aug
  2016
  9:00 pmroestige rock

  SeventySeven

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  26
  aug
  2016
  9:00 pmclassics & legends

  DJLARue

  4 vrijdagen in juli en 4 vrijdagen in augustus is Hotel Sonnevanck de locatie om heerlijk te dansen op ouwe dance classics & toekomstige legends......

 • vr
  02
  sep
  2016
  9:00 pmakoestisch duo

  Linda & Zjon

  Zjon & Linda spelen top 40, rock en pop nummers. Door de compacte bezetting en hulp van een 'looper' hebben ze een unieke sound en is er ruimte voor muzikale creativiteit. Kom gezellig luisteren of dansen!

 • za
  03
  sep
  2016
  9:30 pmThe sixties

  sixtypound

  "Sixty Pound brengt u terug naar de jaren ’60 met nummers van The Beatles, Cliff Richard, Chuck Berry, The Kinks en meer! Twist en shout mee met de enthousiasme van deze vier jonge muzikanten!

  Sixty Pound bestaat uit zanger Rick Schippers, drummer Stefan Jurriens, Bassist Erwin Hendriks en gitarist Jelle Visser. Samen vormen zij de energieke Rock ’n Roll band Sixty Pound!"

 • do
  08
  sep
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • vr
  09
  sep
  2016
  9:30 pmsing & songwriter

  Freddy

 • za
  10
  sep
  2016
  9:00 pmSwingende blues

  bluesox

  BlueSox krijgt bijna iedereen aan het swingen. Een kwestie van volhouden. En dat doet de band: drie flinke sets en uiteindelijk moet iedereen er aan geloven. Gitarist Cor Paridaans vertelt daarover: “In Maloe Melo (bluesclub in Amsterdam) leverde onze dansbare muziek na een lekker optreden een nieuw eigen nummer op: Hip Shaking Harry. Bezoeker Harrie begon te swingen en was niet meer te stoppen. Bij gebrek aan een leuke danspartner nam hij genoegen met een barkruk. In Epe besloot de kroegbazin na een optreden van ons om in de zaak een luchtverversingssysteem aan te brengen: het behang van de wanden liet los als gevolg van het vocht dat het dansende publiek produceerde.”

 • do
  15
  sep
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  16
  sep
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • za
  17
  sep
  2016
  9:00 pmBluesrock

  De Gethouse Bluesband staat garant voor dampende live optredens met aansprekende bluestraditionals. Met bluesrock, shuffle blues, jump blues , Texas en Chicago, weten Alex (alt sax), Daisy (zang), Jaap (gitaar), Dick (bas), Hans (tenor sax), Tony (toetsen) en Henk (drums) het publiek te bespelen. Met hun spontane en energieke live geluid vertolken zij de blues op geheel eigen wijze.

 • wo
  21
  sep
  2016
  8:30 pmAanvang 20:00 uur start quiz 20:30 uur.

  POPQUIZ_A3_2016Alweer het derde seizoen van de popquiz in Sonnevanck. De DJ verzorgd deze te gekke avond van 20:30 uur tot 23:00 uur.

  Er zijn iedere avond leuke prijzen te winnen en het team met de meeste punten over alle edities wint een team jaar prijs en komt op het score bord in Sonnevanck.

  Je kunt meedoen met een team van 2 tot 6 personen. De kosten zijn € 3,- pp.

  Inschrijven via [email protected]

 • do
  22
  sep
  2016
  9:00 pmroestige rock

  SeventySeven

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  23
  sep
  2016
  9:00 pmje eigen plaatjes zoeken...

  1500919_10152267159591096_530481997_o"De Singeltjesklubb" kan gezien worden als een levende jukebox, uw gasten kunnen zelf hun favoriete muziek uitzoeken uit de meegebrachte kratten met honderden singels, cd-singels en maxi singels. Muziek vanaf de jaren 50 tot nu, alles is aanwezig: disco, pop/rock, reggae, salsa, dance, nederlandstalig, etc. Classics kunnen worden voorzien van videoclips. Denk bijvoorbeeld aan Toppop, songfestival of live registraties.

 • za
  24
  sep
  2016
  9:00 pmBritpop met aanstekelijke ritmes

  Lemon houdt van de Madchester sound uit de jaren negentig. Stone Roses, Happy Mondays, Primal Scream, Stereo MC's... De band omschrijft hun eigen geluid daarom graag als "Nedchester": groovy gitaarpop met dansbare ritmes. De band heeft een stevige live reputatie en speelde op vele festivals.

   

 • vr
  30
  sep
  2016
  9:00 pmCumbia..

  DelNorte-in-de-lift-11-300x233

  Del Norte! Noorderlingen met een wereldblik.

  Cumbia, son, musica mestiza, gemengd met onder meer Engels- en Franstalige nummers. Aanstekelijke muziek uit diverse windstreken. Als er een lijn zit in dit repertoire: pasión!‘ Leadzang, meerstemmig, contrabas, gitaar en charango, accordeon, piano, drums en percussie. Noorderlingen met een wereldblik.

 • za
  01
  okt
  2016
  9:30 pm

   

  Camila

  Camila Costa is zangeres, componist en gitarist uit Rio de Janeiro.
  Met haar eerste groep Sururu na Roda maakte zij 3 cd’s en in 2005 haar eerste Solo Cd “Reflexo”
  Zij deed mee aan vele grote shows met tours in Brazilie met o.a. : Chico Buarque, Fatima Guedes, Zeca Pagodinho, Monarco, Tia Surica, Ceumar, Ruben Jacobina, Nelson Latif, Philippe Baden Powell, Renato Braz, Tizumba en vele anderen.

  Vanaf 2011 is Camila verhuisd naar Parijs waar ze o.a. speelt in de Comedyclub en festival Fiesta Sete.
  In 2013 tourde zij in Nederland met “the five great guitars” van Jan Kujper langs 40 theaters en in 2015 was Camila weer uitgenodigd voor de volgende tour “guitar Heros”

  Haar nieuwe Cd " Mangas e Bananas para meu amor “ is net in augustus gelanceerd op het platform Band Camp en hij is opgenomen in Amsterdam en Rio met medewerking van Ceumar,Dany Roland, Ruben Jacobina, Simone Sou, Zoumana Diarra, Domenico Lancellotti en Nize Carvalho
  https://camilacosta.bandcamp.com/releases

  Zij speelt voor jullie in Hotel Sonnevanck met Nelson Latif op Gitaar, Elizabeth Fadel op piano en Olaf Keus op Drums.

 • vr
  07
  okt
  2016
  9:00 pmSoul & R&B

  Leonard Busselaar Promo 1

   

  Leonard Busselaar (25) is een pianist/singer-songwriter uit Alkmaar. Opgegroeid in een muzikaal half-Indonesisch gezin vertrok Leonard al op vroege leeftijd naar het conservatorium, waar hij als sessiemuzikant het podium mocht delen met o.a. Sabrina Starke, Gers Pardoel en DIO. Vanavond is hij echter zelf de leading man.

  Met een mix van jazz, soul, en sfeervolle popmuziek vertelt Leonard zijn eigen verhaal die ooit begon in de platenkast van zijn vader.

   

   

   

 • za
  08
  okt
  2016
  9:30 pmRhythm & Soul
  jump back
  Jump Back - zanger, zangeres, 2 blazers en ritmesectie - put uit het beste wat de Rhythm & Soul te bieden heeft. Geen uitgekauwde jazz, maar drie sets lang meeslepende muziek uit de fifities waar je ademloos naar kunt luisteren of kunt dansen tot je naar adem snakt. Met een paar onverwoestbare klassiekers, hartverscheurende duetten, dansbare grooves en adrenalineverhogende jump & jive.
 • zo
  09
  okt
  2016
  2:00 pmBier drinken & feestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan!

 • do
  13
  okt
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • vr
  14
  okt
  2016
  9:00 pmHappy!!

  Arthur Ebeling

   

  Neerlands best bewaarde muzikale geheim. Wereldberoemd onder collega muzikanten vanwege zijn eigenwijze toch zeer toegankelijke songs en zijn bijzondere beheersing van de Gretsch gitaar. Al jaren graag geziene gast op Oerol, en op de Parade Tourt jaarlijks in Ierland, UK en Spanje, Speelde reedsop Northsea Jazz, internationale jazzfestivals, bluesfestivals…

  De muziek laat zich het beste omschrijven als Rhythm & Happy-Blues met een jazzy sausje van zeer hoog niveau van deze briljante Gretsch gitarist.

 • za
  15
  okt
  2016
  9:30 pmKlassiekers uit 70's en 80's

   

  workmates

  The Workmates.

  The Workmates hebben in de laatste decennia van het vorige millennium een ijzersterke reputatie opgebouwd met stevig werk en een energieke performance. Na een pauze van enige jaren zijn ze gelukkig al weer een paar jaar terug in bijna de zelfde samenstelling, gedreven en in topvorm. Voor de oude fans is het een feest der herkenning, voor wie ze nog niet kent, de uitgelezen gelegenheid om kennis met ze te maken. Hun nieuwe repertoire is een mix van Pop en Rock uit de jaren ’70 ,’80 en ‘90, staat als een huis en heeft een hoog dans- en meezinggehalte. Andere bands waarin Burt vd Meij (drums), Hans Dubbelaar (bas), Paul Freid (gitaar/leadzang) en Henk Schippers (gitaar) in hebben gespeeld, zijn onder meer roemruchte bands als Carlsberg, Linke Binke, Van Bill, Bintangs en Double Use. Ze zijn weer terug bij hun roots en maken muziek waar ze zich lekker bij voelen. Hun enthousiasme straalt af op het publiek waarbij het bijna onmogelijk is om stil te blijven staan. Zo, Let’s dance!

 • wo
  19
  okt
  2016
  8:30 pmAanvang 20:00 uur start quiz 20:30 uur.

  POPQUIZ_A3_2016Alweer het derde seizoen van de popquiz in Sonnevanck. De DJ verzorgd deze te gekke avond van 20:30 uur tot 23:00 uur.

  Er zijn iedere avond leuke prijzen te winnen en het team met de meeste punten over alle edities wint een team jaar prijs en komt op het score bord in Sonnevanck.

  Je kunt meedoen met een team van 2 tot 6 personen. De kosten zijn € 3,- pp.

  Inschrijven via [email protected]

 • do
  20
  okt
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  21
  okt
  2016
  9:00 pmSwingen uit de jaren 40

   

  whiskeymo's

  Vintageband de Whiskeymo’s laat het publiek op een verrassende wijze kennis maken met muziek uit het swingtijdperk van de jaren ’40-’50.

  De Bigbandsound wordt terug gebracht tot de basis en voorzien van driestemmige zangarrangementen waarbij ook de blaaspartijen uitdagend vocaal vertolkt worden. Zo ‘blazen’ de Whiskeymo’s de songs van o.a. Louis Jordan, The Mills Brothers, Willie Dixon, Andrew Sisters en The Moonglow weer nieuw leven in.

  Met het brede repertoire van Blues tot Doo-Wop en Rock-a-billy tot Jive, waarbij ook een aantal nummers in het Nederlands hertaald zijn, staat de band garant voor een avondje aanstekelijke muziek.

 • za
  22
  okt
  2016
  9:30 pmSwingavond

  king-george

   

  King George is een soul-, funk-, pop coverband met een loungy touch, bestaande uit een hechte club van ervaren sessiemuzikanten uit Deventer en omstreken. Ze maken graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae nummers en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet. Heerlijk swingen!!

 • vr
  28
  okt
  2016
  9:00 pmFeestje rond de vleugel

  Annemiek1

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan en wordt onderdeel van de avond!

 • za
  29
  okt
  2016
  9:30 pmBlues

  Bluezofeel

  Bluezofeel is een collectief van drie bevriende muzikanten uit verschillende stijlen. De stijl is te omschrijven als americana [Blues- Jazz- World- Rock )

  Nicko Christiansen speelt soprano en tenorsaxofoon afgewisseld met bluessongs op gitaar en vocalen. Tussendoor zich bedienend van Cabassa , Cajon , en andere percussie instrumenten.

  Joaquin Lorenzo is hoofdzakelijk gitarist, maar zingt zich een weg door allerlei pop-latin songs en ballads , speelt ook bas en heeft zich gespecialiseerd in geluidstechniek. Zelfs een mondharmonica solo in een bluesnummer heeft hij in huis.

  Marius Bos is ooit begonnen als basgitarist in de Groningse en noord Nederlandse muziekscene. Hij is later overgegaan op accordeon en heeft in talloze bands gespeeld , en nog steeds.

  Buiten blues, folkmusic en jazzstukken speelt hij ook cajun en zydeco waarbij hij op geheel eigen wijze de vocalen tot zijn rekening neemt.

  Video :Little rd rooster  https://www.youtube.com/watch?v=dttoNQLMl84  (1:28)

 • do
  03
  nov
  2016
  7:00 pm

  Bokbieren voor 3,50 inclusief een hapje en vanaf 21.00 gitaarvirtuoos Serge Herman,

  DSC_3710 foto serge

  Serge Héman heeft zijn opleiding gehad bij conservatoria in Tilburg en Rotterdam. In Parijs klassiek gitaar geleerd en cordoba flamenco gestudeerd bij paco Peña. In Tilburg gestudeerd bij Benitez een groot vertolker en vriend van Piazolla.( tango componist)

  Serge heeft meegewerkt aan verschillende theaterproducties, concerten en popproducties.

   

   

 • vr
  04
  nov
  2016
  9:00 pmHotel Sonnevanck

  Disco

  Wegens ons 12,5 bestaan geven wij een dik knalfuif! We verbouwen de zaak tot een echte ouwe disco, we verkleden ons zelf en hebben DJ La Rue geboekt. Kaarten van tevoren €10,- en uiteraard vol = vol. Degene die het vetst verkleed is wint een weekendje Hotel Sonnevanck, eten, slapen & drinken!

 • za
  05
  nov
  2016
  9:00 pmHotel Sonnevanck

  1357398748-img-9117

   

  Pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, “Mr. Boogie Woogie” (1967, Nieuw-Vennep) kreeg als kind klassiek pianoles, maar werd op dertienjarige leeftijd gegrepen door “de boogie-woogie” na het horen van Fats Domino’s “Swanee River Hop”. Geïnspireerd door zijn “boogie-maatjes” Rob Hoeke en André Valkering ontwikkelde hij zich zeer snel tot de meest opvallende en energieke boogie-woogie pianist van Nederland. In 1988 won hij het blues concours van het Middelsea Jazztreffen in Leeuwarden waarna hij in 1990 de band Mr. Boogie Woogie & the Firesweep Bluesband oprichtte.

  Beïnvloed door Ray Charles, Dr. John, B.B. King en zijn idool Albert Collins vormde hij een rhythm & bluesband met als “spécialité de la maison” : boogie-woogie! Sinds 1994 organiseert hij met groot succes jaarlijks de Boogie & Blues Night Haarlemmermeer in Schouwburg De Meerse te Hoofddorp.

  Tot 2001 nooit in de USA geweest besloot hij daar maar eens verandering in te brengen en reisde binnen één jaar 5 keer naar Amerika om te spelen in o.a. New York, Clarksdale, Chicago, Baton Rouge, New Orleans, Memphis, San Diego, Phoenix en zijn favoriete US city: Tucson, Arizona. Daar nam hij zelfs de CD “Boogie Woogie Baby” op met zijn “partner in crime”, zangeres/pianiste Lisa Otey. Ook één van zijn meest succesvolle CD’s “They’re wings… they’re hot!” werd daar opgenomen met zowel Nederlandse als Amerikaanse begeleiders. Inmiddels heeft hij zijn eigen theatershow waarmee hij langs alle Nederlandse theaters toert. Bovendien werd hij in 2005 uitgeroepen tot Best European Blues Pianist, opende hij in 2010 het 35ste North Sea Jazz Festival en werd hij in april 2011 door het Nederlands publiek gekozen tot Best Dutch Blues Pianist 2010. Een titel waarvoor hij in 2013 wederom genomineerd werd.

 • zo
  06
  nov
  2016
  2:00 pmHotel Sonnevanck

  annemiek

   

  Om onze feestweek af te sluiten hebben we deze zondagmiddag crazy piano's in huis. Daarbij extra wijnen per glas en bijpassende hapjes te bestellen......

 • do
  10
  nov
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • za
  12
  nov
  2016
  9:00 pmFlowerPower!
  Usual dogs
  The Usual Dogs brengt je de jaren zestig en zeventig. De tijd van beatmuziek, flower power, protestzangers, seksuele revolutie, piratenzenders, hotpants, plateauschoenen en afrokapsels.
  Roerige tijden met geweldige muziek. Mary Hopkin weet waar ze het over heeft: “Those Were the Days”

   
  The Usual Dogs zuigt je terug in die tijd met muziek van oa; the Animals, Bad Company, CCR, Herman Brood, Kinks, the Rolling Stones, Steppenwolf, the Who, Them, Neil Young...
   
  Rick Keller (drums)
  Ad van der Zwart (gitaar)
  Gerben samsom (zang)
  Johnny Mulder (gitaar)
  Ernst van Baak (bas)
 • wo
  16
  nov
  2016
  8:30 pmAanvang 20:00 uur start quiz 20:30 uur.

  POPQUIZ_A3_2016Alweer het derde seizoen van de popquiz in Sonnevanck. De DJ verzorgd deze te gekke avond van 20:30 uur tot 23:00 uur.

  Er zijn iedere avond leuke prijzen te winnen en het team met de meeste punten over alle edities wint een team jaar prijs en komt op het score bord in Sonnevanck.

  Je kunt meedoen met een team van 2 tot 6 personen. De kosten zijn € 3,- pp.

  Inschrijven via [email protected]

 • do
  17
  nov
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  18
  nov
  2016
  9:30 pmLekkere rock!

  MDY

  MDY band – regionale rockcoverband

  Met circa 25 optredens in de regio IJmond en Haarlem, heeft MDY band zich afgelopen vijf jaar genesteld tussen de regionale coverbands. MDY staat voor Muziek, Dans & IJzersterke nummers uit de top 100, met verrassende uitstapjes naar funk, soul en rock & roll. Hits van onder meer David Bowie, De Dijk, Eric Clapton, Foo Fighters, Green Day, Joe Jackson, Queen, Red Hot Chili Peppers, R.E.M., Rolling Stones en The Scène worden achter elkaar de zaal in geslingerd en staan garant voor een feest van herkenning.

  Nieuwe nummers in Sonnevanck

  In 2010 startte de band als vijfmansformatie. Sinds 2012 bestaat de band uit vier muzikanten. Op zang en toetsen Bert Pannekeet, gitaar Eddy Satoer, basgitaar Bart van de Bovenkamp en op de drums Egon van Zon. In hotel Sonnevanck debuteert de band met nieuwe nummers van onder meer The Beatles, Steve Miller Band, Richie Valence en Boudewijn de Groot.

 • za
  19
  nov
  2016
  9:30 pmtribute to the king

  Elvis

 • do
  24
  nov
  2016
  9:00 pmroestige rock

  SeventySeven

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  25
  nov
  2016
  9:00 pmFeestelijke country muziek

  bunch

  Van uit het Zuiden van den Verenigde Staten van Amerika zijn de voortvluchtige misdadigers van de zogenaamde ‘’Bunch on a Breakout’’ in de omgeving van Beverwijk gesignaleerd. Houdt oren en ogen open voor de volgende signalementen: den bliksemende banjosnaren van ‘’vader Callahan’’, den dreunende drumstokken van ‘’Frankie O’Toole’’, het witwassende wasbord van ‘’Abe George Kingsley’’, het levensgevaarlijk stemgeluid van ‘’Sue Roosevelt’’ en de roodharige ‘’Kenneth ‘’Red’’ McKenzie’’. Laat U niet foppen door deze goed op elkaar ingespeelde bende, die met hun ‘’Country’’-klanken er alles aan zullen doen om uw harten te stelen. Wees alert! De sfeer wordt altijd verhoogd op het podium door hun aanwezigheid. Vanaf 21.00 feest!!

 • za
  26
  nov
  2016
  9:00 pmSwingende Tex-Mex

  KingCake

  King Cake is een 4 man's formatie uit Noord holland. Naast bekende hits worden ook eigen nummers gebracht die allemaal overgoten worden met een TexMex-saus. Elk optreden staat garant voor een spetterende "King Cake Party"

   

 • do
  01
  dec
  2016
  8:30 pm

  IMG_0183

  Emma Ray Acoustics 

  “Onze nummers zijn jouw herinneringen…”

  Emma Ray is zangeres en songwriter. Pierre Dunker is gitarist, bassist en componist. Ze leerden elkaar kennen in 2012 in de tropische sfeer van Bonaire, waar ze samen op het podium stonden van het Bonaire Jazz Festival. Dit was het begin van een muzikale vriendschap waar muziek werd gedeeld en geproduceerd. Deze twee delen een liefde voor de meest interessante artiesten en periode in de popmuziek. Hun ontmoetingen gaan altijd gepaard met een instrument en de rest is een beleving van klanken en herinneringen. Eerst op zonnige porches met nieuwsgierige buren en later in gezellige huiskamers. En nu hier in Nederland, weet Emma Ray met haar mooi natuurlijke stem ruimtes te vullen en zielen te raken, gedragen door de dynamische klanken van Pierre Dunker op gitaar.

  Zo kwamen ze tot een dynamische lijst van nummers gemaakt door hen en aangevuld door fans. Een samenstelling van nummers vanaf de jaren 50 tot nu die één ieder aanspreekt en beweegt. Dit allemaal in een unieke stijl voor de Easy Listener. Van Elvis Presley tot Fleetwood Mac, Stevie Wonder, EWF, Doobie Brothers en nog veel meer.

  Laat je meenemen naar die memorabele momenten in je leven door de nostalgie van de muziek en maak ook Emma Ray Acoustics één van hen. We zien je graag bij ons…

 • vr
  02
  dec
  2016
  9:00 pmJazzy chansons & bluesy tango's

   

  Slagzij

  Slagzij : bas, drums, zang en sax.
  jazzy chansons en bluesy tango’s – met discodip, mambo chutney of skayonaise.

  Kwartet Slagzij brengt heerlijke oude en nieuwe nummers van o.a Molly Johnson, Betty Carter, Billie Holiday, Sarah Vaughan en Buena Vista Social Club. Jazzy blues en bluesy jazz, swing, Latin, blues-shout en ballads, gestoken in de eigentijdse jas van een bijzonder kwartet. Zang op ‘n solide basis van contrabas en slagwerk, met de saxofoon in ‘n vrije rol. Een eigen open, swingende sound, eerlijk en “puur voor de lekker”.

 • za
  03
  dec
  2016
  9:00 pmSinterklaas editie!

  singeltjesklubb

  Lekker je eigen Sint & zwarte Piet platen uitzoeken!!!

   

   

 • do
  08
  dec
  2016
  9:00 pmZang & gitaar

   

  Peggyenkim.nl

  Relaxte donderdag, genieten van een drankje en knappe muziek!

   

   

   

 • vr
  09
  dec
  2016
  9:00 pmBier drinken & feestje rond de vleugel

  Donald

  Feestje rond de vleugel, vraag zelf je eigen je lievelingsnummer aan!

 • za
  10
  dec
  2016
  10:00 pmHeerlijke ouwe classic, beatles, stones etc

  explorers

 • do
  15
  dec
  2016
  9:00 pmRond de vleugel

  IMG_7279_2_2

  Iedere derde donderdag van de maand spelen Leo en friends rond de vleugel. Relaxte avond met hapje, drankje en een muziekje.

 • vr
  16
  dec
  2016
  8:30 pmChristmas!!

  Raoul

  Pianist Jochem Braat en zanger Raoul Wijsma kennen elkaar van het Conservatorium waar ze beiden studeerden. Én natuurlijk van al hun duo optredens de afgelopen jaren.

  "We hebben een goeie klik en omdat we allebei heel erg houden van de kerstsfeer is er nu ‘Winter Songs’! Een muzikaal programma van twee jonge muzikanten die naar u toe komen om december feestelijk in te luiden! We spelen niet alleen de klassiekers (al komen die zeker voorbij!), maar ook een aantal minder bekende, maar wel prachtige songs die december nog sfeervoller maken.”

  Jochem en Raoul zeggen alvast “Vrolijk Kerstfeest!”

 • za
  17
  dec
  2016
 • wo
  21
  dec
  2016
  8:30 pmAanvang 20:00 uur start quiz 20:30 uur.

  POPQUIZ_A3_2016Alweer het derde seizoen van de popquiz in Sonnevanck. De DJ verzorgd deze te gekke avond van 20:30 uur tot 23:00 uur.

  Er zijn iedere avond leuke prijzen te winnen en het team met de meeste punten over alle edities wint een team jaar prijs en komt op het score bord in Sonnevanck.

  Je kunt meedoen met een team van 2 tot 6 personen. De kosten zijn € 3,- pp.

  Inschrijven via [email protected]

 • do
  22
  dec
  2016
  9:00 pmroestige rock

  SeventySeven

  R en R, twee leden uit de band Seventy Seven vormen elke 4e  donderdag de basis voor een ontspannen muzikale avond

  Op de achtergrond spelen zij pop en rock klassiekers. Tijdens elke editie sluiten er gastmuzikanten aan. Speel je zelf een instrument, voel je vrij om aan te sluiten.

  Een ieder met en passie voor muziek en lekker eten is meer dan welkom..

 • vr
  23
  dec
  2016
  10:00 pmSwingende blues

  de bloes broers

  Bijna 30 jaar timmeren de broertjes Schoone samen met drummer Marc Huis in 't Veld aan de weg in verschillende samenstellingen. In al die jaren hebben de Bloes Broers regelmatig in verschillende samenstellingen opgetreden. Blues is wat de mannen van de Bloes Broers samenbrengt en dan wordt er niet gezocht naar de bekende klassiekers, maar naar bluesnummers met een extra dimensie die het ook voor de muzikanten spannend houdt. De laatste jaren is Vincent Hiemstra de lead gitarist en met hem is de sound van de Bloes Broers meer volwassen en vetter geworden. Slow blues in mineur is de persoonlijke voorkeur van de Bloes Broers, maar de voetjes gaan vanzelf van de vloer met de aanstekelijke swingnummers die natuurlijk ook op het repertoire staan.

 • do
  29
  dec
  2016
  8:30 pmTop 2000

  singeltjesklubb

  "Sonnevanck Top 2000 café.

  Bij Hotel Restaurant Sonnevanck in Wijk Aan Zee is het op 29 december tijd voor de Top 2000; de lijst der lijsten wordt tussen kerst en oud en nieuw op de radio uitgezonden en beluisterd en bekeken op televisie door miljoenen mensen. Het Top 2000 café in Hilversum is al dagen van te voren uitverkocht; reden om het gezelligste café van Wijk Aan Zee en omstreken om te toveren in het Sonnevanck Top 2000 café.

  "De Singeltjesklubb" verzorgd deze avond op een heel eigen manier de muziek; de bezoekers kunnen zelf hun favourite Top 2000 songs uitzoeken. Alle muziek die in de Top 2000 staat of heeft gestaan is aanwezig. Honderden vinyl singles, maxi singles en cd singles staan klaar in bakken om uitgezocht te worden. Bij de grootste hits zijn ook de clips te zien! Wilt u uw eigen meegenomen vinyl of cd laten horen? Ook dat is bij "De Singeltjesklubb" mogelijk!

  Waar kiest Wijk Aan Zee voor? Lekkere disco klassiekers? Een mooie Franse chanson? Super relaxte reggae? Rock @ Roll uit de 60's? Nederlandstalige toppers? Toch "Bohemian Rhapsody" of "Hotel California"? Alles is aanwezig, alles mag zelf uitgezocht worden en de PD (Plaatjes Draaier) laat het horen.

  Toegang gratis, aanvang vanaf 20.30 uur. Adres: Rijckert Aertszweg 2, Wijk Aan Zee.""

   

 • vr
  30
  dec
  2016
  9:30 pmbluesie

  St Louis slim

  Live Blues Band St. Louis Slim

  St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit 4 doorgewinterde blues muzikanten uit Rotterdam e.o. en een zangeres.

   Monique, lead-vocals
  Robin, lead- en rhythm guitar                                        
  Arno, bass guitar en backing-vocals                         Michel, bluesharp en backing-vocals                          Peter, drums

  Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en eigen werk. December jl. is de 2e CD “Desolated Track” uitgekomen.

   

   

 • za
  31
  dec
  2016
  10:00 pm70's tot nu en altijd dansbaar

  Schermafbeelding 2016-11-21 om 09.19.12